Inginer Stagiar Gaze Naturale

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile E.ON Romania active.


Vezi toate job-urile Inginer Stagiar Gaze Naturale active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: E.ON Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Piatra Neamt
 • Actualizat la: 27.02.2019
  Scurta descriere a companiei

  OAMENII DIN E.ON

  O viaţă mai bună pentru oameni - acesta este motto-ul celor care lucrează la E.ON.
  Dintre cei peste 40.000 de angajaţi E.ON la nivel global, peste 5.500 lucrează în România iar mediul de lucru este o expresie a valorilor noastre, cu care ne mândrim. Pe această fundaţie comună angajaţii E.ON din întreaga lume îşi asumă propria contribuţie la configurarea zilei de mâine.
  Ca parte a grupului E.ON, unul dintre cei mai mari jucători internaţionali pe piaţa de energie, suntem una dintre companiile de top care se concentrează pe distribuţia şi furnizarea de energie, crearea de soluţii inovative pentru clienți şi promovarea surselor regenerabile de energie.
  Prin aceste trei direcţii de acţiune, suntem pregătiţi pentru schimbările pe care le va aduce viitorul.
  Pe lângă joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice şi gazului natural cu care suntem asociați în mod tradițional (ingineri, electricieni, instalatori), există o mare varietate de poziții pentru care recrutăm: Vânzări, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitală, Inovare, Customer Experience, Software Development și altele.
  Poţi afla mai multe despre echipa E.ON şi oportunităţile de joburi, de pe website şi paginile de LinkedIn şi Facebook.


  Cerinte

  •Studii superioare de inginerie în specializarea petrol-gaze/ instalații;
  •Experiență în domeniu între 0-5 ani;
  •Dacă eşti o persoană flexibilă, dornică de a învăța, cu bune abilități de comunicare şi de operare a computerului, credem că ai tot ce e necesar ca facem lucrurile aşa cum trebuie.

  Responsabilitati

  Eşti un tânăr absolvent de inginerie - specializarea petrol gaze/ instalații?
  Te așteptăm în echipa E.ON!
  O echipă formată din peste 5500 de colegi în România. În cele 13 ţări în care e prezent grupul, suntem mai mult de 40 000. O companie atât de mare şi de diversă înseamnă oportunităţi de dezvoltare profesionala şi personală pe măsură.
  Avem colegi care după numai un an de la intrarea în program, au fost implicaţi în proiecte de inovare din cadrul companiei, au preluat coordonarea de echipe.
  Dacă vrei să fii coleg cu ei, compania Delgaz Grid (parte a grupului E.ON) are nevoie de tine la Piatra Neamț.
  Pentru că meseria se învaţă de la cei mai buni şi experimentaţi, ţi-am pregătit un program de instruire destinat debutanților cu durata de 24 luni, interval în care te vei afla sub îndrumarea unui mentor, care se va asigura că nu îţi lipseşte nimic în procesul de învățare.