Coordonator Productie Betoane

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Constructii
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 06.02.2019
  Scurta descriere a companiei

  PROFESSIONAL, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, leasing de personal, assessment & development centers, evaluare de personal, audit organizational si training.

  Cerinte

  - Studii superioare, preferabil in domeniul constructiilor.
  - 5 ani experienta intr-un rol similar in domeniul constructiilor / productiei.
  - Excelente abilitati de comunicare si relationare.
  - Initiativa si preocupare pentru imbunatatire continua.
  - Orientare catre rezultat, abilitatea de a lua decizii si de a actiona rapid.
  - Abilitati de utilizare PC si limba engleza - nivel mediu.

  Responsabilitati

  - Coordoneaza activitatile de productie si mentenanta din statia de betoane Brasov, asigurand disponibilitatea materiilor prime si a echipamentelor de productie.
  - Asigura implementarea si respectarea cerintelor legale si a politicilor companiei in domeniul securitatii, calitatii si protectiei mediului.
  - Conduce, motiveaza, sustine dezvoltarea profesionala si personala a membrilor echipei prin indrumare, feedback si instruiri. Sprijina si incurajeaza un mediu de lucru colaborativ si in deplina siguranta.
  - Planifica si urmareste activitatile de mentenanta preventiva/corectiva pentru asigurarea functionalitatii eficiente a echipamentelor de productie.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>