Specialist Control Risc

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EXCON CONSULTANTA active.


Vezi toate job-urile Specialist Control Risc active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: EXCON CONSULTANTA
Domeniu:
 • Banci
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 27.02.2019
  Scurta descriere a companiei

  Infiintata in anul 2004, EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

  Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

  Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

  OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

  In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

  Cerinte

  EXCON CONSULTANTA, firma de consultanta in resurse umane, recruteaza Specialist Control Risc pentru clientul sau, o companie din domeniul bancar.

  Cerinte:

  - Studii superioare finalizate, de preferat cele economice,
  - Cunostinte PC nivel mediu,
  - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu/ avansat,
  - Abilitati de comunicare scrisa si verbala,
  - Persoana dinamica, care prezinta capacitati de analiza si planificare,
  - Abilitatea de a rezolva situatii conflictuale.

  Responsabilitati

  - Te ocupi de indeplinirea sarcinilor de control de risc,
  - Analizezi profilele de risc de credit urmarind acuratetea datelor, respectarea cadrului procedural, functionarea controalelor interne, corectitudinea proceselor si incadrarea in termenele stabilite,
  - Identifici riscurile si problemele de calitate a datelor, centralizezi rezultatele si urmaresti remedierea lor in termenele asumate,
  - Propui spre aprobare produsele de creditare si limitele corespunzatoare privind expunerea la riscuri,
  - Administrezi activitatile de monitorizare antifrauda asupra tranzactiilor efectuate cu cardul,
  - Monitorizezi indicatorii financiari (dobanzi, rate de schimb, depozite, etc) in vederea analizarii expunerii riscului,
  - Realizezi rapoartele de control/ Notele de investigatie in care prezinta concret suspiciunile de frauda, cauzele deficientelor identificate,masurile adoptate, etc.

  Alte informatii

  Ai parte de un salariu motivant la care se adauga alte beneficii oferite de compania angajatoare.
  Daca ti-am trezit interesul si doresti sa afli mai multe detalii, asteptam cu interes candidatura ta pentru a o analiza.

  Iti dorim mult succes!