Responsabil Calitate Design (Studio Engineer)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Groupe Renault Romania active.


Vezi toate job-urile Responsabil Calitate Design (Studio Engineer) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Groupe Renault Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Să te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

  #MOVEOURWORLDFORWARD

  Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault Romania prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării.
  Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplica, vă rugăm să luați la cunoștință Politica de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul: https://www.gruprenault.ro/politica-privind-cadrul-general-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-romania

  Cerinte

  Absolvent al unei facultati tehnice, profil mecanic (specializare Mecanic, TCM, …), inclinatie spre designul de produs, avand o experienta min de 3 ani legata de proiectarea, dezvoltarea si industrializarea pieselor de caroserie vehicul. Printre abilitati, ar trebui sa se enumere cunostinte legate de proiectarea si fabricarea matritelor & procese ambutisaj piese caroserie, prelucrari mecanice prin aschiere, dar nu in ultimul rand analiza calitativa a pieselor, identificarea defectelor si forta de a propune solutii de eliminare a problemei.

  Fiind un domeniu creativ, ne dorim o persana dinamica, care stie sa comunice stiind sa se adapteze situatiilor in care poate ajunge. Un element cheie este deschiderea spre nou si dorinta de a invata continuu.

  Indrazniti sa aplicati si sa decoperiti design-ul unui autovehicul cu toate activitatile lui!

  Responsabilitati

  Mediul de lucru
  In contextul unei competetii acerbe in cautarea unui design (stil) al masinilor, Renault Design Corporate a decis deschiderea unui centru satelit regional, Renault Design Central Europe, centru de design unic in Romania prin natura misiunilor si activitatilor sale, fiind unul dintre cele 5 centre Design ale Renault din toata lumea (Brazilia, India, Rusia, Koreea Sud, Franta).

  Fiind un pol regional, incercand sa capteze trendurile tuturor pietelor din regiune, avem o componenta multiculturala semnificativa – 6 nationalitati – o deschidere catre nou fantastica, cultura organizationala care incurajeaza inovatia si gandirea creativa.

  In cadrul acestui centru, echipa Calitate Design, formata din 5 oameni, are un rol activ in sustinerea dezvoltarii viitoarelor autovehicule din gama Dacia & Renault. In cadrul acesteia, cautam un/o coleg/a nou/a, care sa ne ajute in aplicarea celor mai bune solutii constructive in vederea unui design (stil) reusit care sa exceleze la calitatea perceputa. Perimetrul de lucru este unul larg, acoperind toate piesele vizibile exterioare, o paleta complexa de tehnologii, lucrul de-a lungul intregului ciclu de viata al vehiculului, fiind in mijlocul activitatilor dezvoltare al viitoarelor modele.

  Responsabilitati
  Echipa Calitate Design are rolul de a fi o interfata intre Inginerie si echipa creativa, traducand cerintele tehnice si asigurandu-se ca acestea isi aduc aportul la construirea unei calitati percepute de cel mai inalt nivel. Veti pune umarul la construirea calitatii percepute in faza desenarii vehiculelor prin propunerea unor solutii finitie, judecarea calitatii suprafetelor si coerentei volumelor, asigurarea fezabilitatii tehnice a propunerilor.

  Ulterior, va veti asigura ca ceea ce a fost desenat va fi obtinut fizic lucrand indeaproape cu furnizori si Ingineria Renault pentru realizarea acestui tel. Veti valida toate piesele de aspect din punct de vedere forma (volum), aspect, armonie, avand un impact major si direct asupra nivelului de calitate si perceptie al viitoarelor modele. Veti continua urmarirea vehiculelor in productia de masa, ocupandu-va cu validarea viitoarelor evolutii produs & proces.

  Rolul este unul transversal, cu multiple interactiuni cu toate meseriile implicate in dezvoltarea unui vehicul, avand ca arie de actiune unul foarte divers reprezentat de furnizori, uzina si centre cercetare-dezvoltare. Acest lucru este echivalent cu deplasari atat interne cat si externe, in diverse medii de lucru cu imbogatind experienta si cunostintele.

  Acest post va da oportunitatea de a face management transversal, de a fi implicat in dezvoltarea produselor si de a determina nivelul de calitate al pieselor, avand posibilitatea de a trece prin toate fazele, de la desen, machete fizica, piese in dezvoltare, punere la punct proces si vehicul asamblat final.