Contabil Junior (contabilitate primara - Ciel)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Contexpert active.


Vezi toate job-urile Contabil Junior (contabilitate primara - Ciel) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: Contexpert
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

  Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

  Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

  Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

  Cerinte

  Avem pentru tine o oportunitate de cariera cu detasare la sediul clientului, companie specializata in distributia si comercializarea de flori si aranjamente florale.

  Cerinte:
  - Experienta necesara de 1 an pe o pozitie similara
  - Absolvent ASE (reprezinta un avantaj facultatea de Contabilitate sau Fiscalitate)
  - Cunostinte soft contabil Ciel - constituie un avantaj
  - Cunostinte limba engleza – nivel mediu

  Responsabilitati

  Responsabilitati:
  - Introducere documente contabile in Ciel
  - Comunicarea activa cu angajatii companiei (personalul din magazine care realizeaza registrele de casa, cei din depozit, etc)
  - Colaborarea cu departamentul financiar, contabilul senior
  - Comunicarea cu responsabilul de plati pentru a confirma soldurile de furnizori din evidenta contabila

  Alte informatii

  Ce iti oferim?
  - Cursuri profesionale interne lunare (spete de fiscalitate, spete din Codul Fiscal, actualizari legislative etc)
  - Bonuri de masa, asigurare medicala
  - Locatie: zona Piata Victoriei