Agent Asigurari

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EXCON CONSULTANTA active.


Vezi toate job-urile Agent Asigurari active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: EXCON CONSULTANTA
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.02.2019
  Scurta descriere a companiei

  Infiintata in anul 2004, EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

  Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

  Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

  OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

  In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

  Cerinte

  - Studii superioare finalizate;
  - Bune abilitati de comunicare si negociere;
  - Abilitati de operare in pachetul Microsoft Office;
  - Cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat (cunoasterea altei limbi straine constituie un avantaj);
  - Permis de conducere, categoria B.

  Responsabilitati

  • Studiezi piata asigurarilor si a produselor de asigurari;
  • Estimezi, evaluezi si preiei asigurarea riscurilor specifice tipurilor de asigurari pe care societatea este autorizata sa le incheie;
  • Contractezi, inchei si reinnoiesti contractele pentru asigurarile autorizate in limita competentelor stabilite de normele interne;
  • Depui la termen primele incasate in concordanta cu documentele cu regim special si a celor de incasare existente asupra sa;
  • Arhivezi copiile contractelor de asigurare si raspunzi de pastrarea lor in conditii de siguranta si protectie corespunzatoare.

  Alte informatii

  Beneficiezi de un salariu motivant la care se adauga alte beneficii oferite de compania angajatoare.
  Daca ti-am trezit interesul si doresti sa afli mai multe detalii, asteptam cu drag candidatura ta pentru a o analiza.
  Iti dorim mult succes!