Operator in productie_Alege programul potrivit pentru tine!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Continental active.


Vezi toate job-urile Operator in productie_Alege programul potrivit pentru tine! active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Continental
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Sibiu
 • Actualizat la: 30.03.2019

  *Deprinderi practice *Experienta in productie constituie un avantaj.

  Cu o cifră de afaceri de 44 miliarde de euro în 2017, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial și are circa 240,000 angajați în 61 de țări. Divizia Chassis & Safety dezvoltă și produce tehnologii integrate de siguranță activă și pasivă, precum și produse care susțin dinamica vehiculului. Portofoliul de produse variază de la sistemele electronice și hidraulice de frânare și de comandă până la senzori și sisteme avansate de asistență a șoferului; de la electronică și senzori pentru airbag la sisteme electronice de suspensie pneumatică și sisteme de spălare a parbrizului, precum și duze de curățare a farurilor. Accentul se pune pe un nivel ridicat de competență a sistemelor de siguranță activă și pasivă și pe interconectarea componentelor individuale. Astfel, produsele și funcțiile sistemelor sunt dezvoltate de-a lungul principiului SensePlanAct. Ele constituie fundamentul pentru conducerea automată. Chassis & Safety are peste 47.700 de angajați în întreaga lume și a generat vânzări de aproximativ 9,8 miliarde de euro în 2017.  Program flexibil pentru operatori in cea mai mare hala de productie din Sibiu!

  Aplica online sau haide direct cu aplicatia ta la sediul firmei de pe strada Salzburg nr.8 alegand varianta de program potrivita pentru tine:  * 1.Lucreaza doar in weekend
  * SAU
  * 2.Lucreaza doar dupa-amiaza si noaptea. Cum functioneaza acest program? 1.Programul de weekend:
  * De luni pana vineri vei fi liber.
  * Vei lucra Sambata si Duminca astfel: o saptamana intre orele 07-19 si o saptamana intre orele 19-07 prin rotatie. 2.Programul de dupa-amiaza si noapte:
  * Weekend liber
  * Vei lucra de Luni pana Vineri astfel: o saptamana intre orele 15-23 si o saptamana intre orele 23-07 prin rotatie. Vino alaturi de noi pentru a lucra in productie la asamblarea componentelor electronice! Pentru mai multe detalii suna la *4000.


  * Deprinderi practice
  * Experienta in productie constituie un avantaj.

  Oferta noastra vine in intampinarea nevoilor tale cu o multitudine de beneficii financiare si non-financiare: * Salariu atractiv (sistem de bonusuri bazat pe performanta, anual, de productie, de participare la profit); * Suntem singura companie din Sibiu care, in semn de apreciere pentru angajatii sai plateste munca de noapte cu un spor de 50 %; * 200 % plata orelor suplimentare; * Majorari salariale anuale in functie de performanta; *Tichete de masa; * Perspective de calificare profesionala si dezvoltare la locul de munca; * Asigurare medicala si stomatologica private; * Cantina cu program non-stop in incinta fabricii, compania subventionand 50 % din costul mesei; * Gradinita pentru copii - vei beneficia de 50 % reducere; * Avantaje si reduceri la achizita de locuinte, agentii imobiliare, restauranate, sali de sport, anvelope Continental, servicii bancare, etc; * Transport gratuit din urmatoarele localitati: Sibiu - transport local Tursib; Bradu, Avrig, Marsa, Racovita, Cisnadie, Sadu, Vurpar, Rosia, Daia, Cristian, Sacel, Saliste, Tilisca, Rod, Mag, Apoldu de Sus, Miercurea Sibiului, Rasinari, Poplaca, Gura Raului, Orlat Selimbar, Mohu, Vestem, Talmaciu, Turnu Rosu, Boita, Caineni, Greblesti, Gaujani, Boisoara, Sura Mare, Slimnic, Rusi, Seica Mare, Agirbiciu, Copsa Mica, Axente Sever, Medias, Sura Mica, Ocna Sibiului, Mandra, Loamnes, Porumbacu de Jos, Scoreiu, Arpasu de Jos, Ucea de Sus, Victoria.

  Vrei să conduci alături de Continental? Fă primul pas: aplică online!