Psiholog

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile SOS Satele Copiilor Romania active.


Vezi toate job-urile Psiholog active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Fundatii - Voluntariat - ONG active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: SOS Satele Copiilor Romania
Domeniu:
  • Fundatii - Voluntariat - ONG
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Bacau
  • Actualizat la: 02.09.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, ce derulează programe în 137 de ţări ale lumii.

    SOS Satele Copiilor România are ca misiune să ofere o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și să îi susțină și protejeze pe cei care riscă să o piardă. Anual, peste 700 de copii și tineri sunt sprijiniți în mod direct de SOS Satele Copiilor România, dintre care peste 150 cresc în Satele SOS, alături de Mame SOS și de fraţii biologici sau sociali, iar 550 de copii sunt sprijiniți să rămână în familia lor și să nu trăiască trauma separării.

    Cerinte

    Un copil are nevoie de multe lucruri sa creasca: de iubire, grija si increderea unei familii, zambete, vorbe de suport si incurajare, de a se exprima liber si de a-si transforma dorintele in realitate. SOS Satele Copiilor Romania este o comunitate in care oamenii lucreaza impreuna pentru a asigura accesul la aceste lucruri care sa sprijine dezvoltarea copiilor aflati in dificultate.
    Cum ar fi sa ai un loc de munca prin care sa contribui si tu la cel mai curajos cadou oferit copiilor de la SOS Satele Copiilor Romania: o copilarie cu veselie si un viitor mai sigur?


    Despre tine:
    - Esti absolvent de studii superioare in domeniul psihologiei (licenta);
    - Esti membru in Colegiul Psihologilor din Romania;
    - Daca ai deja o experienta de lucru de minim 1 an in servicii pentru copii / adolescenti, ar fi un plus;
    - Esti familiarizat cu legislatia si standardele de lucru aplicabile in domeniul protectiei copilului;
    - Prietenii te descriu ca fiind o persoana empatica si rabdatoare;
    - Esti un om de echipa, orientat catre solutii si rezolvarea oricarei probleme;
    - Isi face placere sa iti planifici si organizezi timpul;
    - Te motiveaza ca poti fi un exemplu pentru ceilalti si ca poti contribui la conturarea viitorului copiilor si adolescentilor.

    Responsabilitati

    Despre job:
    - Vei reevalua periodic, din punct de vedere psihologic, copii si tineri din Satul SOS si din cadrul Comunitatii de Tineri, inclusiv in cadrul procesului de admisie a unor noi beneficiari;
    - Vei participa la discutarea si elaborarea planurilor de interventie personalizata (PIP-uri) pentru fiecare copil si tanar din cadrul Satului SOS si din Comunitate;
    - Vei intocmi si monitoriza planurile de interventie specifica pentru nevoile emotionale ale copiilor si tinerilor;
    - Vei aplica teste psihologice pentru stabilirea nivelului de dezvoltare psihologic, vei interpreta datele obtinute si elabora recomandarile pe care le consideri necesare;
    - Vei realiza un plan individual de recuperare psihologica pentru fiecare beneficiar;
    - Te vei implica in mentinerea si dezvoltarea de parteneriate cu diversi specialisti (terapeuti, neuropsihiatri etc.) sau institutii care constituie o resursa pentru stabilitatea emotionala a copiilor si adolescentilor, asumandu-ti monitorizarea ulterioara a progreselor copiilor si a evolutiei parteneriatelor.

    Va informam ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate de SOS Satele Copiilor Romania in procesele de recrutare, avand ca temei interesul sau legitim de a angaja candidati care sa corespunda cerintelor. Termenul de pastrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului consideram ca ati luat la cunostinta de informatiile comunicate anterior.
    Va aducem la cunostinta ca in orice moment va puteti retrage consimtamantul. Vom lua in considerare orice solicitare si va vom transmite un raspuns in timp util. Mai multe informatii puteti gasi accesand site-ul nostru.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre SOS Satele Copiilor Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a SOS Satele Copiilor Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (134)