Customer service US - afternoon shift

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile WPG Solutions active.


Vezi toate job-urile Customer service US - afternoon shift active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: WPG Solutions
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 03.02.2019
    Remote work: On-site

    Despre Companie

    Daca este ceva ce ne caracterizeaza, acel ceva ar fi faptul ca suntem interesati de calitatea relatiilor interumane. Spiritul energic si pozitiv al WPG se regaseste in toate interactiunile pe care le avem cu clientii si angajatii nostri deopotriva.

    Credem cu tarie ca membrii echipei noastre sunt o parte uriasa din ceea ce inseamna SUCCESUL activitatii noastre si de aceea ne straduim sa oferim un mediu de lucru cat mai placut, dar si un plan de cariera bine intemeiat.

    Despre proiectul Inks:

    Colegii nostri care lucreaza pe proiectul Inks de mai bine de trei ani, descriu activitatea ca fiind una care le permite sa se simta ca acasa :) Acest lucru se datoreaza faptului ca mediul de lucru este unul foarte calm si lipsit de presiune, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarile clientilor Inks (care ne pot contacta pe chat, mail sau telefon) despre produsele acestora. Nu te gandi insa ca nu exista nicio provocare! Vei acumula multe cunostinte despre arta comunicarii si despre customer satisfaction, care cu siguranta iti vor fi de folos oriunde :)

    Ce ne caracterizeaza?

    -Flexibilitatea: stim cat de important este timpul tau liber si de aceea, programul nostru de lucru iti va permite desfasurarea altor activitati pe timpul zilei iar weekend-ul iti apartine in totalitate!

    -Stabilitatea: proiectul pentru care recrutam exista de  mai bine de trei ani si se afla in plina dezvoltare, motiv pentru care am hotarat sa ne marim echipa

    -Interesul pentru bunastarea oamenilor, fie ei clienti sau angajati: vom avea grija sa inveti tot ce trebuie ca sa poti avea satisfactia lucrului bine facut, iar pentru asta te vom rasplati cu fructe si ciocolata pe parcursul saptamanii 😊
     

    Dorim sa avem un impact pozitiv in vietile oamenilor cu care lucram: consideram ca prin munca pe care o depunem, ne ajutam clientii sa aiba access la servicii de inalta calitate.

    Cum te vedem pe tine:

    Esti o persoana deschisa, dornica sa invete lucruri noi, comunicativa, ai cunostinte de psihologie (sau o intuitie innascuta) care-ti vor permite sa stabilesti relatii autentice cu clientii cu care vei colabora si nu in ultimul rand: excelente cunostinte de limb engleza!

    De restul ne vom ocupa noi, prin trainingul pe care ti-l vom oferi! 😊

    Ce vei gasi la noi:

    * Un pachet salarial competitiv in piata, ce consta in salariu de baza+ bonusuri

    * Sistem de bonusare transparent, bonusurile putand fi obtinute foarte usor

    * Un grup de OAMENI, in adevaratul sens al cuvantului, care nu uita inainte de orice, ca suntem cu totii niste fiinte umane, cu trairi, experiente si emotii.

    Extra perk:

    Daca nu iti place sa te trezesti dimineata sau daca ai nevoie de timp liber pe parcursul zilei, este job-ul ideal! De ce? Pentru ca:

    *Programul de lucru este de Luni pana Vineri, de la ora 15:00 pana la ora 00.00 sau de la 16:00 la 01:00. Grozav, dupa cum vezi, nu vei lucra in weekend! :)

    Sansa unei cariere frumoase se afla doar la un click distanta! Daca tu crezi ca esti persoana pe care o cautam, aplica acum! Noi abia asteptam sa te cunoastem!

    Cu drag,

    Echipa WPG

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    3300 - 4000 RON NET / luna
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (227)