Senior C++ Developer

Angajator: Teamland
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.01.2019
  Scurta descriere a companiei

  Asiguram o gama completa de servicii profesionale, prin experienta si cunostintele noastre de specialitate si din domeniul legislativ. Avem capacitate de a identifica soluţii inovative pentru fiecare client.

  Echipa TeamLand este in masura sa livreze servicii pe termen lung, asigurand-ti astfel un parteneriat sustenabil.
  Respectăm valorile clientilor nostri si, in acelasi timp, dovedim empatie fata de cei pe care îi recrutam, adaugand intotdeauna o vorba buna la serviciile ireprosabile livrate.

  Suntem cel mai dinamic furnizor de servicii de resurse umane, avand flexibilitate antreprenoriala si know-how–ul necesar, dobandit in anii de experienta ai echipei de recrutare si a specialistilor in salarizare si administrare.

  Reducem eforturile administrative si de time management in ceea ce privesc procesele de recrutare, administrare si instruire a angajatilor, oferind o gama de servicii asigurate de personal de inalta calificare in baza principiului Total Quality Management, astfel incat, raportul calitate – cost, sa reprezinte un castig pentru dumneavoastra.

  Suntem specializati in functie de industrie si raspundem mereu adecvat cerintelor specifice.

  Consultanta specializata si echipa dedicata, cu experienta relevanta pentru fiecare companie si specializata pe industrii, alaturi de companie de la semnare si pe tot parcursul derularii contractului/proiectului.

  Tratam cu responsabilitate fiecare solicitare venita din partea fiecarui partener.

  Cerinte

  - Cunostinte foarte bune de dezvoltare in C++ si experienta in proiectarea si dezvoltarea de proiecte in C++;
  - Cunostinte foarte bune de lucru cu template-uri;
  - Cunostinte bune despre protocoale si sisteme de comunicatii de date (retele TCP/IP, GPRS, etc.) implementare de mecanisme de securizare SSL/TLS;
  - Cunostinte bune de XML;
  - Experienta buna de lucru cu librarii statice si dinamice; experienta in redactarea de makefile-uri si scripturi de build;
  - Experienta buna de lucru cu multi-threading si procese;
  - Programare sub Linux, G++;
  - Folosirea mediului de dezvoltare Eclipse;
  - Cunostinte bune de SQL;
  - Documentare de cod si versionare de aplicatii;
  - Limba engleza – nivel avansat;
  - Abilitati analitice foarte bune;
  - Abilitati foarte bune de lucru in echipa.

  Responsabilitati

  - Cercetarea, designul si dezvoltarea pentru produse software destinate aplicatiilor de plati electronice din portofoliul de produse al companiei;
  - Principalele zone de interes vizate de posturi vor fi aplicatii pentru sisteme de terminale bancare de plati cu card, (terminale EFTPOS), tehnologii de card smart, securizari de date, aplicatii de management de retele de terminale si tranzactii.