Start-Up Your International Career with AIESEC in Bucuresti

This job is no longer active!

View all jobs AIESEC in Romania active


View all jobs Start-Up Your International Career with AIESEC in Bucuresti active on Hipo.ro

View all jobs Internship active on Hipo.ro

View all jobs Management - Consulting active on Hipo.ro

View all jobs Marketing active on Hipo.ro


Employer: AIESEC in Romania
Domain:
 • Internship
 • Management - Consulting
 • Marketing
 • Job type: open day
  Job level: Student/Graduate
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 10.12.2018
  Short company description

  AIESEC este o organizatie studenteasca existenta la nivel global, structurata ca o platforma de oportunitati pentru tineri, care isi desfasoara activitatea in 126 de tari si teritorii, si in peste 1000 de centre universitare. Organizatia este condusa in intregime de studenti si are ca obiectiv principal dezvoltarea de lideri care sa aducă un impact pozitiv in societate. In acest scop, membrii ei lucreaza pe arii precum Resurse Umane, Finante, Marketing sau Vanzari, au sansa de a coordona echipe, de a crea proiecte si de a face stagii de voluntariat sau internship-uri profesionale în oricare din tarile in care AIESEC este prezent. Organizatia exista in Romania din anul 1990, infiintandu-se in Bucuresti iar mai apoi deschizand alte 15 comitete locale in alte 13 orase din Romania, si anume in Arad, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara.

  Requirements


  🔰Start-up your Career este evenimentul unde vei afla povestea tinerilor care și-au început aventura antreprenorială și unde vei avea ocazia să începi una chiar tu.

  🔜Te-ai gândit vreodată să ți deschizi propria afacere și nu ai idee de unde să începi? Vrei să aduci un impact societății, dar să te și dezvolți pe plan personal, printr-o experiență internațională de anteprenoriat? Azi ești student, mâine poți fi antreprenor!

  🌎Te așteptăm miercuri, 28.11.2018, ora 16.30, în sala 2.2 din Biblioteca Universității Politehnica pentru a face primii pași în cariera ta!

  Responsibilities