Senior Corporate Relationship Manager - Bucuresti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Libra Internet Bank SA active.


Vezi toate job-urile Senior Corporate Relationship Manager - Bucuresti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Banci
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 17.01.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Salutare! Noi suntem Libra Internet Bank, încântați că îți dorești să ne cunoaștem. Suntem acel angajator dornic să descopere și să dezvolte cea mai creativă versiune a ta, pentru ca împreună să oferim clienților cele mai bune experiențe bancare, prin produse și servicii inovatoare.

    Ce ne definește?
    - Suntem de 26 de ani prezenți pe piața bancară.
    - Suntem cunoscuți pentru strategia noastră de nișă, fiind specializați în domenii precum Profesiile Liberale, AgriBusiness, Real Estate sau Digital Banking.
    - Suntem una dintre cele mai digitalizate și agile bănci din România și pionieri în lansarea serviciilor și produselor online: am lansat primul cont 100% online, primul credit 100% online și multe alte servicii bancare digitale.
    - Suntem denumiți și ”banca fintech-urilor” pentru că oferim infrastructură bancară unora dintre cele mai mari fintech-uri, precum Revolut, Monese, TransferWise, Paysera.

    De ce să ne alegi?
    - Investim și oferim recunoștință tuturor colegilor noștri. Odată ajuns în echipă, te faci remarcat rapid și promovezi pe baza rezultatelor tale: peste 70% dintre colegii care ocupă poziții manageriale, provin din promovare internă.
    - Suntem tineri, vârsta medie este de 33 de ani și adevărați specialiști - vei găsi aici oameni energici, dispuși întotdeauna să te ajute.
    - Construim programe dedicate angajaților, strâns legate de pasiunile lor, dar și de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Share Your Hobby, Libra Voices, Debatable, Mentoring, peste 2,000 de ore training anual.
    - Nu în ultimul rând, conform studiului realizat de undelucram.ro, Libra este cel mai bun angajator din domeniul financiar-bancar din ultimii trei ani consecutivi.

    Hai în echipa Libra!
    Te așteptăm alături de noi pentru a construi împreună o experiență de banking inovatoare. Noi evoluăm rapid. Și tu poți!

    Cerinte

    Foarte bune competente de vanzare, comunicare si persuasiune;
    Atitudine proactiva;
    Cunoasterea pietei si a mediului de afaceri din zona.

    Responsabilitati

    Promoveaza si vinde produsele bancii, oferind clientilor Corporate consiliere financiara prin servicii bancare de calitate, la timp si conform nevoilor acestora;
    Dezvolta portofoliul de clienti profesii liberale si volumul de afaceri, in conformitate cu obiectivele sucursalei;
    Urmareste evolutia relatiilor cu clientii din portofoliul detinut si fidelizarea acestora prin activitatea de cross selling;
    Analizeaza si verifica actele necesare acordarii creditului, intocmeste documentatia si sustine dosarul de finantare in comitetul de credite al bancii;
    Ofera clientilor informatii referitoare la operatiunile bancare derulate.


    Ce iti oferim

    - Bonusuri de performanta acordate lunar sau trimestrial, pentru anumite posturi;
    - Monitorizarea sanatatii, prin abonamente de medicina generala furnizate de clinica Sanador (inclus), servicii medicale cu discount la Clinica Medlife si servicii stomatologice cu discount la clinica MG Medical;
    - O zi libera in plus, cu ocazia zilei tale de nastere;
    - Comision zero pentru tranzactiile efectuate prin Internet Banking si la toate ATM-urile Euronet, dar si dobanzi preferentiale la depozite si credite, inclusiv ipotecare;
    - Educatie si cultura, prin acces gratuit la biblioteca Bookster sau la Atelierele Libra Cultural (fotografie, teatru, dezvoltare personala .) si discounturi la atelierele oferite de Fundatia Calea Victoriei;
    - Beneficii negociate la nivelul grupului NCH Capital (discounturi si preturi preferentiale pentru produse si servicii in parteneriat cu diversi furnizori:

    ASIROM –30% discount la asigurari de locuinta si 40% la CASCO
    ORANGE – 10% reducere la abonamente si pana la 100 euro discount la terminale
    Cabana NCH din Busteni -
    si multe altele, pe care te invitam sa le descoperi, alaturandu-te Echipei Libra!

    Alte informatii

    Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

    Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

    Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-si contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

    Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

    Te asteptam alaturi de echipa noastra!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (317)