Leasing Manager

Angajator: HRS Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Imobiliare - Real Estate
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: > 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  Moving forward is impossible without the initial drive to do things differently. Our business is all about the people we come across, whether it's in our everyday interactions or in our vision for the brand.

  Cerinte

  - Nivelul de studii- Studii superioare - economice, marketing, management.
  - Studii postuniversitare în domeniul managementului, MBA(nu obligatoriu)
  - Cunoaşterea de limba engleză, nivel avansat.
  - Operare PC: Word, Excel, PowerPoint, programe de baze de date.
  - Experienţa de lucru necesară minimum 5 ani

  Responsabilitati

  Obiectivul global al Leasing Manager-ului este de a coordona şi dezvolta activităţi specifice domeniului său de acţiune (vânzări -inchirieri spatii, marketing), având ca principal scop valorificarea maximă a potenţialului firmei, cuantificat prin creşterea cifrei de afaceri şi a profitului, creşterea prestigiului de marcă şi crearea unei imagini cât mai bune pentru produsele firmei.

  - Face oferta de inchiriere ţinând cont de toate particularităţile spatiilor.
  - Iniţiază primele contacte şi stabileşte termenii contractuali preliminari.
  - Negociază şi finalizează contractele de inchiriere spatii comerciale, evaluează corect oportunitatea acceptării unui client nou.
  - Urmăreşte permanent optimizarea preturilor de inchiriere.
  - Controlează şi garantează buna desfăşurare a contractelor.
  - Urmăreşte stadiul de executare al contractelor în derulare şi veghează permanent la buna desfăşurare a activităţii.
  - Semnalează şi propune măsuri de corecţie pentru abaterile sistemului de la normele stabilite, valorile şi misiunea strategică a firmei.
  - Coordonează şi gestionează activitatea de inchiriere a spatiilor comerciale, implementează politica de vânzare pentru produse şi propune planuri de eficientizare a activităţii.
  - Coordonează activitatea de colectare de informaţii de piaţă relevante despre poziţia produselor firmei şi a principalilor săi competitori.
  - Analizează oportunităţile spaţiului concurenţial în vederea identificării celui mai bun plasament pentru organizaţie şi pentru produsele comercializate de companie (lărgimea pieţei, nivelul competiţional, game de clienţi stabili, noi oportunităţi).
  - Urmăreşte prin toate acţiunile crearea celei mai bune imagini pentru companie şi pentru produsele comercializate de aceasta.
  - Identifică şi propune acţiuni de merchandising specifice.
  - Supraveghează atent toate acţiunile concurenţei în vederea identificării celor mai bune strategii de de menţinere a poziţiei pe piaţă.
  - Asigură o cunoaştere aprofundată a grupurilor specifice de clienţi şi a nevoilor acestora.
  - Influenţează opiniile, politicile şi procedurile în vederea îmbunătăţirii relaţiei cu clienţii.
  - Analizează factorii care cresc profitul şi indicatorii de creştere a afacerii, precum şi modul în care sunt afectaţi aceşti factori.

  Alte informatii

  Pentru unul dintre clientii nostri, o companie din industria de retail (centre comerciale), prezenta in mai multe orase din Romania, suntem in cautarea unui Leasing Manager.