Esti pasionat de Logistica si iti doresti o cariera in Hewlett Packard Enterprise?

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  Orientare catre client;
  Aptitudini analitice, de planificare si negociere;
  Foarte bun management al timpului;
  Abilitati de lucru cu MS Office;
  Abilitatea de a lucra independent cu minimum de supraveghere.

  Responsabilitati

  Asigura livrarea la timp catre clientii HPE (finali si intermediari), indeplinind conditiile de calitate si termenele de livrare asumate.
  Identifica prioritatile operationale impreuna cu transportatorii, in cadrul conferintelor telefonice zilnice/saptamanale.
  Coordoneaza relatia cu echipele de operatiuni ale transportatorilor, impartasind punctul de vedere al EG EMEA Logistics si castigand sprijin pentru initiativele sale.
  Sustine proiectele si initiativele de imbunatatire a activitatii EG EMEA Supply Chain.
  Impartaseste experientele de buna practica in cadrul echipei.