Recuperatori credite - limba italiana sau franceza

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 21.11.2018
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  -Cunoasterea limbii italiene / franceze la un nivel avansat.
  -Experienta profesionala anterioara in sectorul activitatii de recuperare de creante si asistenta administrativa (constituie un avantaj, dar nu este obligatorie)
  -Orientare catre munca in echipa, deschidere catre invatarea continua, proactivitate si autonomie in invatare

  Responsabilitati

  Activitatea consta in a contacta telefonic persoane rau platnice pentru a recupera debite, stabilind termene de plata si modalitati de plata.

  Alte informatii

  Program de lucru: atat full-time cat si part-time (4 sau 6 ore).