Partener Servicii Clienti - Part-Time

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Partener Servicii Clienti - Part-Time active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Customer support - Client service
 • Internship
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.04.2019


  BCR, o super echipa

  In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Echipa noastra cauta un coleg cu spirit de initiativa, comunicativ si orientat catre clienti. Daca esti o persoana energica, motivata si cu bune abilitati de relationare, te asteptam alaturi de noi!


  Rolul tau va fi acela de a promova  si de a vinde produsele si serviciile non-credit ale bancii si subsidiarelor, pentru clientii bancii.
   
  Ce vei face:
   
  Vei efectua tranzactii cash/ non-cash pentru clientii bancii;
  Vei asigura promovarea produselor bancare disponibile clientilor existenti si potentiali;
  Vei identifica nevoile clientilor si oportunitatile de vanzare ale produselor si serviciilor oferite de banca si subsidiarele bancii;
  Vei asigura intretinerea echipamentelor din zona de self-service.

  Ce te recomanda:
   
  Studii superioare: Finalizate sau in curs de finalizare;
  Studii medii : economice ; alta specialitate si cursuri de specializare in domeniul bancar/traininguri de specialitate in cazul candidatilor cu experienta in domeniul bancar ;
  Vechimea in specialitate nu este necesara ;

  Alege sa ne cunoastem si sa faci parte din echipa noastra!