Student sau Absolvent? Vorbitor de limbi straine? Vorbim limba ta!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EBC active.


Vezi toate job-urile Student sau Absolvent? Vorbitor de limbi straine? Vorbim limba ta! active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: EBC
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Contabilitate Finante
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem compania de resurse umane care identifică, integrează și administrează eficient personalul de care au nevoie clienții români și internaționali. La noi vei găsi nu doar oportunități de muncă, ci și susținerea morală de care poate mai ai nevoie pentru a prinde curaj. Vom fi lângă tine în timpul interviului cu angajatorul și vom păstra o comunicare transparentă pe toată durata procesului de recrutare.

  Nu uita: Jobul ideal este locul de întâlnire al candidaților și companiilor care se potrivesc, iar noi știm să creăm astfel de locuri de întâlnire.

  Cerinte

  Te-ai saturat ca toate interviurile sa se incheie cu ” Te sunam noi..” ? Iti doresti un job full-time dar esti la inceput de drum si fara experienta? Cunosti la nivel mediu – avansat limba engleza si una dintre limbile: franceza, germana, suedeza, portugheza?

  Responsabilitati

  La noi nu este necesara experienta anterioara, motivatia si dorinta ta de afirmare sunt suficiente pentru a-ti incepe cariera. Vrem sa te cunoastem si sa vorbim despre oportunitatile pregatite doar pentru tine.

  Alte informatii

  Te intampinam cu joburi din diverse domenii precum: resurse umane, contabilitate, logistica, achizitii, relatii clienti si multe altele. De asemenea, te rasplatim nu doar cu incredera si tot sprijinul nostru, ci si cu compensatii pe masura. Pe langa salariu, iti oferim tichete de masa, decontarea transportului, asigurare medicala, pachete cu bonusuri si vouchere etc.

  Daca te-am convins, asteptam sa ne convingi!