MICROBIOLOG

Angajator: MASPEX ROMANIA
Domeniu:
  • Altele
  • Chimie - Petrochimie
  • Controlul calitatii
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Valenii de Munte
  • Actualizat la: 16.10.2018
    Scurta descriere a companiei

    Cerinte

    CANDIDATUL IDEAL:

    - Studii superioare – profil microbiologie sau chimie/ biochimie/ industrie alimentara;
    - Experienta relevanta in industria alimentara (food & beverage) sau in laborator de cercetare - constituie avantaj;
    - Cunostinte tehnice: calibrare aparatura de laborator;
    - Cunostinte Microsoft Office, SAP (constituie avantaj);
    - Atentie la detalii, asumarea responsabilitatii, integritate, seriozitate, profesionalism
    - Disponibilitate de lucru in ture.

    Responsabilitati

    RESPONSABILITATI:

    - Organizeaza desfasurarea activitatii in laboratorul de microbiologie;
    - Se ocupa de intocmirea listelor cu necesarul de aparatura, sticle, substante chimice, reactivi, medii deshidratate si tot ce este necesar activitatii laboratorului;
    - Preia probele pentru analiza, urmareste si executa controlul microbiologic al materiilor prime, materialelor auxiliare, ambalajelor, operatiilor din fluxul tehnologic si a produsului finit;
    - Asigura realizarea produselor corespunzatoare din punct de vedere microbiologic, a parametrilor calitativi impusi prin legislatia in vigoare;
    - Interpreteaza rezultatul analizei microbiologice, impune respectarea unor masuri de remediere a situatiei, intervine pe langa seful de laborator si conducerea unitatii, semnaland deficientele si cerand aplicarea normelor ce se impun de la caz la caz;
    - Controleaza conditiile igienico-sanitare;
    - Se preocupa de buna functionare a aparaturii din dotarea laboratorului;
    - Instruieste personalul din sectia de productie asupra tehnicilor de lucru;
    - Asigura evidenta rezultatelor analizei microbiologice si pregateste rapoartele cerute de superiorul direct;
    - Participa la intrunirile de HACCP si urmareste monitorizarea punctelor critice de control conform planului HACCP.