Specialist Back Office_Reconciliere Automate Bancare

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Specialist Back Office_Reconciliere Automate Bancare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 18.10.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

    BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

    In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

    Cerinte

    Profilul tau:
    Studii superioare de lunga durata: economice / juridice/ tehnice
    Vechime minima in activitate: 2 ani din care: minim 2 ani in institutii financiar-bancare si minim 1 an in domeniul platilor electronice si a tranzactiilor cu carduri
    Cunostinte in domeniul activitatii prin intermediul cardurilor
    Cunostinte tehnice si de operare in domeniul terminalelor bancare de tip ATM
    Cunostinte aprofundate despre banca
    Cunostinte economice si financiare
    Analiza cerintelor clientilor
    Cunostinte despre piata bancara
    Limba engleza – nivel mediu
    Cunostinte IT

    Responsabilitati

    Ce vei face:
    Realizezi reconcilierea tranzactiilor cu card pe terminalele ATM/NCR/MFM/MFD si inregistrezi diferentele constatate in conturile de debitori sau creditori diversi.
    Analizezi tranzactiile efectuate la terminalele bancii (analiza jurnale, log-uri, rapoarte si contori de la ATM/NCR/MFM/MFD, calcul balante conturi ATM/NCR/MFM/MFD) in sistemele informatice in vederea reconcilierii.
    Gestionezi conturile de debitori si creditori diversi si conturile de ATM/NCR/MFM/MFD si efectuezi corectiile necesare in cazul identificarii unor erori, evidentiind reglarile contabile si in aplicatia de reconciliere.
    Analizezi cauzele care au condus la generarea diferentelor si propui planuri de remediere in scopul imbunatatirii caracteristicilor si functionalitatii produselor.
    Asiguri suport firmei/ directiei care asigura intretinerea si alimentarea ATM-urilor, precum si Directiei Prevenire Frauda si Directiei Sisteme si Tehnologia Informatiei in legatura cu problemele aparute la terminalele bancii.
    Asiguri suportul tehnic necesar in cadrul proiectelor de dezvoltare a noilor produse si servicii sau a implementarii noilor versiuni de aplicatii, privind contabilizarea si decontarea la echipamente automate, prin participarea la etapele de testare, monitorizarea tranzactiilor in fazele pilot, informarea unitatilor teritoriale.
    Asiguri reglementarea si actualizarea fluxurilor si procedurilor de lucru privind contabilizarea si reconcilierea operatiunilor cu echipamentele automate.

    Alte informatii


    Rolul tau:
    Desfasori activitati de decontare si reconciliere a tranzactiilor cu carduri in conformitate cu reglementarile in vigoare.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (75)