Inginer Stagiar Gaze Naturale

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile E.ON Romania active.


Vezi toate job-urile Inginer Stagiar Gaze Naturale active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: E.ON Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Turda
  • Actualizat la: 24.10.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    WE has no limits

    E.ON este mai mult decât oportunitatea de a adăuga în CV-ul personal un angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea înainte, şi mai ales – faptul că te poti baza pe ei.

    Cerinte

    •Studii superioare de inginerie în specializarea petrol-gaze/ instalații;
    •Experiență în domeniu între 0-5 ani;
    •Dacă eşti o persoană flexibilă, dornică de a învăța, cu bune abilități de comunicare şi de operare a computerului, credem că ai tot ce e necesar ca facem lucrurile aşa cum trebuie.

    Responsabilitati

    Eşti un tânăr absolvent de inginerie - specializarea petrol gaze/ instalații?
    Te așteptăm în echipa E.ON!
    O echipă formată din peste 5500 de colegi în România. În cele 13 ţări în care e prezent grupul, suntem mai mult de 40 000. O companie atât de mare şi de diversă înseamnă oportunităţi de dezvoltare profesionala şi personală pe măsură.
    Avem colegi care după numai un an de la intrarea în program, au fost implicaţi în proiecte de inovare din cadrul companiei, au preluat coordonarea de echipe.

    Dacă vrei să fii coleg cu ei, compania Delgaz Grid (parte a grupului E.ON) are nevoie de tine în următoarele locații: Miercurea Ciuc,Odorheiul Secuiesc, Reşita
    Pentru că meseria se învaţă de la cei mai buni şi experimentaţi, ţi-am pregătit un program de instruire destinat debutanților cu durata de 24 luni, interval în care te vei afla sub îndrumarea unui mentor, care se va asigura că nu îţi lipseşte nimic în procesul de învățare.

    Alte informatii

    •Pachet salarial atractiv, promitem ca nu e doar un clişeu;
    •Vei primi şi un bonus de performanţă. Nu trebuie să fii ’’sportiv de performanţă’’ ca să îl obţii, suntem realişti;
    •Îţi mai oferim şi alte beneficii care se vor reflecta în venitul tău total, însă preferăm să ţi le zicem la interviu. Ca sa mai lăsăm loc şi de surprize. Câteva dintre ele ar fi: asigurarea medicala şi contribuţia la pensie, private;
    •În rest ar mai fi aspectele de atmosferă, care nu se vad şi nu ’’se pot oferi’’, pentru că depinde de tine cum le accesezi;
    •Şi nu în ultimul rând, mai multe zile de concediu, peste numărul celor care se ofera la majoritatea locurilor de muncă.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Strainatate, Cluj Napoca,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (704)