Career Coffee Event | Your cup of coffee with Microsoft team

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Microsoft active.


Vezi toate anunturile Career Coffee Event | Your cup of coffee with Microsoft team active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in IT Software active pe Hipo.ro

Companie: Microsoft
Domeniu:
  • Inginerie
  • Internship
  • IT Software
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 01.11.2018
    Remote work: On-site

    Toamna aceasta anuntam o noua super editie a evenimentului Career Coffee cu echipa Microsoft! :)

    Cum altfel sa afli mai multe despre viata la Microsoft decat de la propriii angajati?

    Pentru acest motiv, te invitam la o cafea intr-adevar gustoasa, intr-o locatie chiar centrala, intr-o zi de miercuri dimineata. Afla tot ce vrei sa stii despre noi pe 7 noiembrie, la Omega House, intre orele 10:00 – 12:00.

    Vrem sa venim in intampinarea tuturor curiozitatilor tale despre inceputul unei cariere în echipa noastra si cum sa faci primul pas spre aceasta. Ne-am gandit ca cel mai bine ti-ar putea raspunde la aceste intrebari chiar fostii nostri interni sau trainee, care isi dezvolta o frumoasa cariera in echipa Microsoft Romania.

    Iti vom povesti mai multe si despre programul nostru de Internship @Microsoft, dedicat studentilor cu un profil tehnic, dar nu numai, care sunt in cautarea unei adevarate provocari, in una dintre companiile de top din Romania.

    Te asteptam cu entuziasm la intalnirea cu echipa noastra, unde poti afla direct de la sursa:

    • Cum este sa lucrezi la Microsoft;
    • Ce cautam la viitorii nostri interni;
    • Cum se desfasoara procesul de selectie;
    • Care este parcursul fostilor interni si la ce proiecte lucreaza in prezent;
    • Ce te va astepta daca alegi sa te alaturi echipei noastre.


    Daca vrei sa te convingi ca acest Career Coffee iti poate aduce o viitoare cariera in echipa noastra, iti facem cunostinta cu Stefan, in prezent, Technical Support Engineer.


    Salutare, eu sunt Stefan, absolvent al facultatii de Comunicare si Relatii Publice. Personal, m-a incantat mult ideea de a sta intr-o cafenea cu cativa angajati Microsoft si de a vedea ce au ei de spus despre companie si posibilele job-uri, asa ca am aplicat pentru acel Career Coffee.



    M-am intalnit cu oameni foarte interesanti, atat din Microsoft, cat si alte persoane interesante si mi-am facut o idee generala despre cum ar fi sa lucrezi la Microsoft si ce asteptari ar trebui sa am. Ajuns acasa, am aplicat pentru programul despre care imi vorbisera acestia, iar cateva luni mai tarziu eram deja angajat.


    De atunci, sunt in mod constant placut impresionat de beneficiile, modul de lucru si felul in care stilul meu de viata s-a schimbat. Incurajez orice persoana, indiferent de abilitati (eu chiar nu detineam nimic special atunci), sa aplice pentru Career Coffee, intrucat este primul pas spre o companie care, probabil, nu mai are nevoie de nicio introducere.


    Prin urmare, ai o invitatie din partea noastra. Daca ti-a placut ce ti-am povestit si vrei sa ne cunoastem mai bine, asteptam cu nerabdare inscrierea ta si sa devii viitorul nostru coleg.

    Sa recapitulam putin: 7 Noiembrie, orele 10:00 - 12:00, Omega House (in zona Piata Romana).

    Ne vedem acolo? :)

    *Participarea la acest eveniment se face pe baza de preselectie, in functie de profilul aplicantilor. Vei primi pe email confirmarea participarii la eveniment cu cateva zile inainte.
     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (799)