Ofiter Control Permanent

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Credit Agricole active.


Vezi toate job-urile Ofiter Control Permanent active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Credit Agricole
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.11.2018
  Scurta descriere a companiei

  Subsidiară a Crédit Agricole Group, lider în economia franceză și unul dintre cele mai mari grupuri bancare din lume, Crédit Agricole Bank România este o bancă de retail, oferind servicii persoanelor fizice, companiiilor mari și întreprinderilor mici și mijlocii, care creează și promovează cele mai înalte standarde de calitate. Expansiunea Crédit Agricole Group se bazează pe o creștere echilibrată care servește economiei reale și respectarea intereselor a 52 milioane de clienți, 1,1 milioane acționari, 8,2 milioane acționari cooperatiști și 140.000 de angajați.

  Cerinte

  - Experienţa în domeniul bancar şi specific pe control, audit, anti-frauda (min 3 ani)
  - Cunostinte de engleza la nivel avansat

  Responsabilitati

  - Asigura efectuarea controalelor conform sistemului de control (inclusiv dar nelimitandu-se la: controlul calitatii datelor, al activitatilor externalizate, reconcilierii datelor contabile, sistemului de informatii etc.).
  - Asigura controale de linia a doua – nivelul al doilea de control pentru toate activitatile Bancii.
  - Asista toate unitatile operationale in definirea controalelor permanente care trebuie implementate in Banca (cartografierea proceselor si maparea riscurilor) si valideaza procesele de control in toate activitatile Bancii.
  - Efectueaza controale permanente regulat si ad hoc (a doua linie - al doilea nivel) pentru activitati, procese, date, instrumente, etc, ori de cate ori nivelul riscului asociat necesita atentie.
  - Executa periodic analiza portofoliului de credite.
  - Coordoneaza implementarea si urmarirea actiunilor corective definite pentru a adresa principalele anomalii detectate de controalele permanente.
  - Realizeaza adaptarea regulata a cadrului de control intern la schimbarile de mediu si riscuri, dar si avand in vedere constatarile si recomandarile auditurilor interne sau externe, incidentele constatate si disfunctiile si rezultatele controalelor realizate.
  - Elaborareaza si actualizeaza reglementarile interne specifice activitatii desfasurate.
  - Se asigura ca toate procedurile de control permanent sunt implementate si documentate corespunzator,.
  - Furnizeaza raportari periodice privind rezultatele sistemului de control al Bancii.