Consultant Imobiliar - Regency Imobiliare Bucuresti

Angajator: MyPAL Travel
Domeniu:
 • Imobiliare - Real Estate
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.01.2019
  Scurta descriere a companiei

  Eden Travel este o agentie tour-operatoare licentiata, detinuta de Eden Travel Partner SRL, companie care a dezvoltat platformele online de prezentare si rezervare pentru destinatii interne ViziteazaDelta.ro si SpreMunte.ro si sistemul MyPal.travel, sistem online de prezentare si rezervare a serviciilor turistice din intreaga lume.

  Noi, reprezentantii Eden Travel, imbinanand tehnologia cu interventia umana, ne dorim si ne propunem sa facem turismul mai placut si mai accesibil tuturor, asumandu-ne rolul de Partener de Incredere in toate relatiile dezvoltate!

  Credem ca ce este facut din pasiune este facut cel mai bine, de aceea suntem o echipa ce pune suflet in fiecare cerinta care ne este adresata.

  Cerinte

  Filozofia noastră:
  Cultivăm relații interpersonale și nu relații de muncă.
  Învățăm în fiecare zi.
  Puterea stă în colaborare și lucrul în echipă.
  Încurajăm dezvoltarea de cariere și nu ideea de câștiguri temporare.
  Valorile noastre sunt: loialitate, dedicare, ambiție, profesionalism, încredere, creativitate și succes!
  Îți oferim oportunitatea de a îți creea o carieră în imobiliare, de a crește și a îți dezvoltata propriul business. Îți punem la dispoziție un mediu de lucru modern, instrumente si soluții complete, campanii continuue de marketing și suport total pentru ca tu să te poți concentra pe activitatea ta.
  Sistem de compensare motivant, exprimat ca procent din realizări.

  Responsabilitati

  - prospectarea continua a pietei imobiliare in scopul cunoasterii imobilelor propuse de catre proprietari spre tranzactionare (vanzare/inchiriere), precum si a cererii de servicii din partea clientilor (proprietari, cumparatori, chiriasi, investitori etc.)
  - dezvoltarea portofoliului de clienti
  - contactarea proprietarilor si vizionarea proprietatilor oferite spre tranzactionare (vanzare/inchiriere), in vederea obtinerii de relatii suplimentare despre imobilele ofertate
  - completarea fisei imobilului pentru fiecare imobil ofertat-
  introducerea ofertei in baza de date a companiei si actualizarea permanenta a acesteia
  prezentarea ofertei de servicii a companiei (evidentiind avantajele colaborarii cu Regency Imobiliare) si stabilirea conditiilor de colaborare cu proprietarii
  - cunoasterea si studierea continua a solicitarilor directe ale clientilor companiei (intelegerea nevoilor clientilor)
  - analiza proprietatilor din baza de date si selectarea acelora care corespund cerintelor clientilor
  - prezentarea ofertelor selectate clientilor interesati, stabilirea relatiilor de colaborare cu acestia si insotirea lor pentru vizitarea imobilelor propuse/solicitate
  - consilierea profesionista a clientilor solicitanti, in privinta proprietatilor prezentate, precum si in negocierea si derularea tranzactiei imobiliare
  - urmarirea derularii si finalizarii tranzactiilor intermediate.

  Alte informatii

  Regency Imobiliare este compania de consultanță imobiliară înființată în 2011, cu sedii în Brașov și București, specializată în promovarea, comunicarea și tranzacționarea proprietatilor. Oferim consultanță personalizată și servicii integrate clienților care vor să vândă sau să cumpere un imobil, sau să dezvolte proiecte, dar nu au timpul sau expertiza necesară. Serviciile noastre includ:
  * Reprezentare imobiliară
  * Intermediere
  * Servicii complete pentru dezvoltatori & Ansambluri Rezidențiale
  * Marketing imobiliar
  * Analize de piață/evaluări
  * Consultanță imobiliară