Tehnician Electromecanic / Centrul Regional de Reparatii

This job is no longer active!

View all jobs Hilti Romania active


View all jobs Tehnician Electromecanic / Centrul Regional de Reparatii active on Hipo.ro

View all jobs Acquisitions - Logistics - Supplies active on Hipo.ro

View all jobs Construction active on Hipo.ro


Employer: Hilti Romania
Domain:
  • Acquisitions - Logistics - Supplies
  • Construction
  • Job type: full-time
    Job level: 1 - 5 years of experience
    Location:
  • Ilfov
  • Updated at: 25.01.2021
    Remote work: On-site
    Short company description

    Who is Hilti?

    If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 30,000 people in more than 127 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career.

    Requirements

    What you need is:
    - studii medii sau superioare în domeniul tehnic sau economic; constituie avantaj experienţa în repararea uneltelor portabile de mică mecanizare, a motoarelor electrice;
    cunoştinţe în utilizarea: Microsoft Office, Outlook, Internet; avantaj cunoştinţe operare SAP;
    cunoaşterea limbii engleze nivel mediu constituie avantaj;
    angajament, responsabilitate şi orientare către Client;
    abilităţi în acumularea permanentă de cunoştinţe noi; capacitate de lucru cu termene limită; capacitate de organizare.

    Responsibilities

    What's the role?
    Ca membru al echipei Centrului Regional de Reparații vei contribui la crearea în fiecare zi de profesioniști entuziaști în construcții. Centrul (Tool Service Center) deservește clienți Hilti din Romania, Bulgaria, Grecia și Albania.
    Responsabilitățile tale includ diagnosticarea corectă a maşinilor Hilti şi efectuarea reparaţiilor necesare conform standardelor Hilti; recepţionarea pieselor de schimb; urmărirea permanentă a stocului de piese pentru fluidizarea fluxului de reparaţie; introducerea fişei tehnice aferente fiecărei reparaţii în programul de gestiune SAP; continuă preocupare pentru invațare si perfecționare.
    What does the role involve?
    Vei monitoriza și coordona fluxul complet de reparație în cadrul Centrului Regional de Reparații pentru a asigura eficiența echipei TSC. Vei primi zilnic mașini și scule ce vin la reparat din regiunea Balcani, inclusiv Romania și vei înregistra datele în mod coresponzător în modulul aferent din Sap By Design; iar dupa-amiaza le vei pregăti pentru livrare asigurându-te că sunt împachetate corespunzător și au etichete corecte pentru curier, precum și că au documentele însoțitoare necesare. Te vei asigura ca materialele reciclabile și deșeurile sunt gestionate în mod eficient respectând procedurile de lucru, că sunt stocate în spațiul special amenajat.

    Other info

    Job reference:
    4620
    Dragomiresti-Deal, Ilfov
    Who is Hilti?
    Dacă ești nou în industrie este posibil să nu fi auzit de noi. Oferim unelte portabile, tehnologii, software și servicii pentru sectorul global al construcțiilor. Avem o moștenire de care suntem mândri, creată în peste 75 de ani, și o reputație la nivel mondial de poinierat al produselor și serviciilor excepționale. Cu cei peste 30.000 de angajați la nivel global în peste 120 de țări, continuând să ne extindem, suntem locul excelent pentru tine de a ne arăta valoarea ta, de a accepta noi provocări și de a îți dezvolta cariera.
    Uneltele noastre sunt alese pentru proiecte de la case smart & safe până la construcții de referință la nivel mondial.
    What do we offer?
    Vei primi tot ceea ce ai nevoie pentru a excela în rolul tău, incluzând training și responsabilitate încă din prima zi. În schimb pentru performanța ta superioară și cu rezultate consistente, vei primi în sesiune individuală mentorat privind dezvoltarea personală și profesională, precum și oportunități de carieră.
    In procesul de selectie vei cunoaște echipa și mediul de lucru. Tentat să afli mai multe?

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Popesti Leordeni,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,