Administrator Retele

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Administrator Retele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Profilul tau:
  Studii superioare in automatica sau in alta disciplina similara din domeniul IT;
  Vechime in specialitate de minim 2 ani (in administrarea retelelor si telecomunicatiilor) si minim 1 an de experienta bancara;
  Buna cunoastere a activitatii bancare, a reglementarilor legale si interne specifice domeniului de activitate.
  Cunostinte tehnice aprofundate din domeniile de administrare retele si telecomunicatii.
  Cunostinte de proiectare retele si telecomunicatii.
  Limba engleză la nivel avansat.

  Responsabilitati

  Ce vei face:
  Participa la planificarea si evaluarea necesarului de resurse pentru instalarea, intretinerea si / sau extinderea arhitecturilor de echipamente si servicii de retea si telecomunicatii, la procesul de planificare, dezvoltare, administrare si exploatare a arhitecturilor sistemelor de comunicatii, managementul performantelor, capacitatii, scalabilitatii, accesabilitatii, impreuna cu grupurile de dezvoltare, programare si suport utilizatori.
  Asigura administrarea sistemelor de retele si telecomunicatii ale bancii, inclusiv monitorizarea, intretinerea, detectarea de erori si solutionarea problemelor, pentru a corespunde cerintelor de performanta si disponibilitate. Raspunde de zona Bucuresti impreuna cu celalalt administrator de retea II asignat pentru aceasta zona, privind administrarea, gestionarea, monitorizarea, operarea si intretinerea echipamentelor de retea.
  Asigura pastrarea integritatii si securitatii echipamentelor de retea si telecomunicatii. Asigura suport tehnic si supervizeaza din punct de vedere tehnic activitatea de administrare si operare a echipamentelor si serverelor de telecomunicatii de catre administratorii de retea III.
  Participa la implementarea proiectelor complexe care includ testarea si evaluarea retelei de telecomunicatii a Bancii.
  Raspunde de zona de arhitectura firewall si acces Internet, coordoneaza si administreaza aceste zone, asigura suport tehnic avansat atat pentru administratorii de retea cat si pentru utilizatorii acestor sisteme.
  Participa la instalarea echipamentelor de telecomunicatii, serverelor, etc., asigurand suport tehnic pentru intretinerea tuturor componentelor hardware si software ale sistemelor de telecomunicatii ale Bancii. Instaleaza, monitorizeaza si intretine echipamentele de retea, aplicatiile / sistemele de operare existente, pastrand consistenta si integritatea acestora.