Business Travel Planner

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Business Travel Planner active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 26.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

     Ne dorim ca viitorul nostru coleg :     - Să aibă un bun nivel de comunicare în limbile engleză și franceză (minimum B2); 
  - Să fie dinamic, proactiv și organizat ;  - Să facă dovadă de o bună capacitate de prioritizare.
  Experiența într-o agenție de turism este considerată un real avantaj, dar poate fi compensată cu o extra doză de motivație.      

  Responsabilitati

  Business travel planner-ul va avea șansa de a:


  - Lucra într-o echipă unită și dinamică;  - Își perfecționa nivelul de limbă franceză și engleză;  - Gestiona fluxul de deplasări;  - Propune noi modalități de organizare a deplasărilor interne și externe pentru a optimiza costurile;
  - Colabora cu angajații echipelor suport din Veo, clienții acestora, dar și top managementul companiei, organizând călătoriile de afaceri și oferindu-le sprijin în caz de probleme;  - Negocia/Renegocia contracte cu furnizori noi și existenți, pentru cazarea la hoteluri și închirierile de mașini;  - Selecta noi furnizori care să satisfacă nevoile de mobilitate ale salariaților grupului de firme, în contextul unei dezvoltări internaționale, toate acestea respectând normele legale privind confidențialitatea datelor și informațiilor.

  Alte informatii

  Valorificăm dorința de a învăța și îți oferim următoarele beneficii:


   


  - Pachet salarial motivant;
  - Posibilitate de dezvoltare profesională;
  - Desfășurarea activității într-o echipă tânără și profesionistă.


   


  Sună interesant ? Aplică și poți deveni noul nostru Business Travel Planner.