Back Office Agent

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Sodexo Pass Romania active.


Vezi toate job-urile Back Office Agent active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Sodexo Pass Romania
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 07.03.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Sodexo Pass Romania este parte a Grupului Sodexo, lider mondial in domeniul Serviciilor pentru Calitatea Vietii.

    Cerinte

    - Abilitati excelente de comunicare
    - Orientare catre client
    - Experienta de lucru in Excel, Word
    - Atentie la detalii
    - Abilitatea de a lucra corect si in termen
    - Spirit de echipa, flexibilitate, adaptabilitate
    - Experienta in alte roluri de Customer Service este un plus (minim 6 luni)

    Responsabilitati

    - Preluare de apeluri de la client
    - Activitati de suport pentru echipa de vanzari
    - Solutionarea reclamatiilor aparute

    Programul de lucru este de la 9:00 la 17:30, cu pauza de masa inclusa. Lucram de luni pana vineri (avem weekend-urile si sarbatorile legale libere).

    Echipa este una dinamica, unde se imbina placut responsabilitatile si presiunea cu vorbe bune si glume :)

    Alte informatii

    Despre noi, pe scurt, suntem o companie multinationala, lider mondial in domeniul Serviciilor pentru Calitatea Vietii cu sedii in 80 de tari, 420.000 de angajati si 3 divizii de business. Activam de 18 ani in Romania si cel mai cunoscut serviciu al nostru il reprezinta tichetele de masa :) (alaturi de voucherele cadou, de vacanta, sociale, de cresa, solutii complexe de motivare sau sport - 7card).



    Prin aplicarea la această poziție vă exprimați acordul ca datele dvs. cu caracter personal să fie colectate, prelucrate și stocate de către Sodexo Pass Romania SRL în scopul înscrierii în baza de date, a recrutării si/sau selecției pentru pozitia/pozitiile deschise la care ati aplicat în vederea ocuparii unui post disponibil in cadrul Sodexo Pass Romania SRL, realizarea unor rapoarte statistice asupra forței de muncă, precum și autorităților publice, în baza legislației în vigoare. Aceste informații vor fi stocate în baza de date a Sodexo Pass Romania SRL si pot fi transmise/portate partenerilor, imputerniciti ai operatorului de date cu caracter personal Sodexo Pass Romania SRL, societati ce au ca obiect ”activitati ale agentiillor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii.

    Sunteți de acord ca aceste date cu caracter personal să fie stocate timp de 10 ani, având dreptul de a solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, restricționarea prelucrării sau portabilității acestora printr-o cerere scrisă transmisă pe adresa de email disponibilă pe site-ul web al societății sau prin poștă la adresa strada Fabrica de Glucoză, nr. 5, Novo Park, cladirea G, parter, Sector 2, Mun. București, România.

    Sodexo Pass Romania SRL precum si imputernicitii operatorului de date cu caracter personal Sodexo Pass Romania SRL, societati ce au ca obiect ”activitati ale agentiillor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii pot colecta, prelucra si stoca următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/de reședință), conturi personale și profesionale de pe platforme de socializare, experiență profesională, ocupație, venit și/sau asteptări de venit, fotografie, adresă IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.

    Sodexo Pass Romania SRL este operator autorizat de date cu caracter personal. Detalii suplimentare privitoare la prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal de către Sodexo Pass Romania SRL, sunt disponibile în secțiunea “Termeni & Condiții” de pe site-ul web al societății.

    Sunteți de acord să participați la procesul de recrutare și selectie (interviuri: fata in fata si / sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – dacă este cazul, testare psihologică, recomandări de la foștii angajatori etc.) în vederea completării dosarului de recrutare și selecție care va fi prelucrat si stocat în baza de date a Sodexo Pass Romania SRL si/sau a imputernicitilor operatorului de date cu caracter personal ai Sodexo Pass Romania SRL.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (351)