Coordonator Echipa Executari Silite

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Coordonator Echipa Executari Silite active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Pentru a performa in acest rol ai nevoie de:
   Studii superioare juridice;
   Vechime minima in activitate/specialitate/domeniu: 3 ani, din care minim 2 ani activitatea de recuperare a creantelor prin executare silita in institutii financiar-bancare / birouri executori judecatoresti / birouri de avocatura si minim 1 an in activitati de coordonare a unei echipe;
   Reglementari legale in domeniul dreptului civil, comercial, executare silita;
   Cunostinte IT - MS Office;
   Limba engleza - nivel avansat;
   Detinere permis de conducere categoria B si disponibilitate de a calatori;

  Responsabilitati

  Ce vei face:
   Coordonezi activitatea de monitorizare a procedurilor de executare silita demarate pentru recuperarea creantelor bancii si a procedurilor de executare declansate la solicitarea altor creditori atunci cand obiectul urmaririi il constituie bunuri grevate cu sarcini in favoarea bancii sau cand prin executarea silita se aduce un prejudiciu acestora.
   Formulezi cereri de executare silita, de investire cu formula executorie, de incuviintare a executarii silite, de interventie in procedurile de executare declansate la solicitarea unor terti, asiguri predarea / preluarea titlurilor executorii a cererilor de executare sau oricaror alte documente si emiti avize de legalitate, opinii legale, puncte de vedere cu privire la procedura de executare silita.
   Monitorizezi activ procedurile de executare gestionate de executorii colaboratori.
   Asiguri transmiterea de catre executorii judecatoresti a informatiilor cu caracter de raportare in termenul contractual si cu respectarea cerintelor de calitate a datelor si intocmesti situatii privind stadiul procedurilor de recuperare a creantelor bancii.
   Identifici posibilitati de crestere a volumului sumelor recuperate, propui implementarea acestora si aplici masuri de reducere a costurilor cauzate de procedurile de executare silita.
   Esti activ implicat in dezvoltarea/ imbunatatirea aplicatiilor IT gestionate.
   Asiguri semnarea/refuzul actelor translative de proprietate/remitere de datorie conform negocierilor realizate de catre expertii juridici, precum si preluarea documentelor aferente acestor semnari/refuzuri.