Voluntariat Liderii de Maine

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Liderii de Maine - Fundatia Romania Pro Culture active.


Vezi toate job-urile Voluntariat Liderii de Maine active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Fundatii - Voluntariat - ONG active pe Hipo.ro

Angajator: Liderii de Maine - Fundatia Romania Pro Culture
Domeniu:
 • Fundatii - Voluntariat - ONG
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  LIDERII DE MAINE are scopul dezvoltarii studentilor pe plan profesional, personal si spiritual. Dorim sa contribuim la dezvoltarea caracterului, abilitatilor, formand lideri integri.
  Te vom ajuta sa te cunosti mai bine, sa castigi experienta despre care vei putea povestii la interviuri de angajare, sa fii parte a unei comunitati primitoare, in care se vor afla viitori prieteni. Prin mentorare, diverse proiecte, workshopuri, conferinte, excursii, te vom ajuta, practic, sa-ti atingi obiectivul si vom fi incantati ca, impreuna cu tine, sa influentam lumea in bine, prin schimbarea pe care o vom aduce!

  Cerinte

  Noi avem nevoie de tine, asa ca te asteptam sa vii in echipa noastra de voluntari sa te afirmi cu abilitatile tale si sa lucram impreuna la cat mai multe proiecte sociale. Daca esti bun in comunicare si esti pasionat de social media inseamna ca te poti incadra intr-unul din departamentele noastre de PR si comunicare sau Generare de resurse.


  Departamentul de PR are următoarele subdomenii:
  Publicitate - Realizarea campaniilor de publicitate online si offline pentru evenimentele: TeamUp4Change, Teambuilding de Primăvară, Tabăra de vară, Integritate n Leadership 2018
  Comunicare - Realizarea strategiei de comunicare pentru pagina de fani facebook.com/liderii, pentru contul de instagram și pentru contul youtube pentru următorul an. Realizarea comunicării pre-eveniment, n timpul evenimentului și post-eveniment. n afară de evenimentele de mai sus mai sunt evenimentele săptămnale. Realizarea de comunicate de presă, articole pentru studenți. Parteneriate Media pentru diverse evenimente.
  Rebranding Liderii de Maine - Vom reface site-ul LDM și vom crea o strategie de promovare a site-ului și a aplicației Liderii de Maine.
  Media - realizarea de conținut foto/video; realizarea de materiale grafice (afise, flyere, facebook ads).
  Abilităti necesare pentru subdomeniile Publicitate, Comunincare, Rebranding:
  Gndire creativă.
  Pasiune pentru Social Media.
  Exprimare foarte bună n scris n limba romnă și limba engleză.
  O cunoaștere bună a audienței țintă.
  Abilități necesare Media:
  Foto/Video - Experință n creare de conținut foto/video. Abilități tehnice de bază: lumină, focalizare, ncadrare, editare foto/video
  Realizarea de materiale grafice: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Premiere.


  Departamentul Generare Resurse

  Viziunea departamentului:
  - Ne dorim ca n 2 ani, proiectele LDM sa fie sustinute 100% din sponsorizari corporate din Romania și sa fie suficiente resurse pentru a sustine dezvoltarea unui LDM independent intr-o universitate

  Scopul departamentului n cadrul LDM:
  Departamentul Generare Resurse are rolul de a crea si dezvolta relatiile necesare generarii de resurse atat umane cat si materiale pentru Liderii de Maine.


  Activitățile desfășurate n cadrul departamentului:
  - Tinem legatura cu potentialii vorbitori pentru evenimentele noastre
  - Trimitem cereri de sponsorizare
  - Initiem parteneriate cu alte organizatii

  Abilitățile necesare:
  - Voluntarul trebuie sa aiba abilitati de comunicare atat in scris cat si față in față (să scrie și să vorbească corect și articulat romnește), să aibă abilități de relaționare și de comunicare n condiții de stres si sa aiba sau sa isi doreasca sa dezvolte o rețea de cunoștinte (networking)

  Daca doresti sa aplici pentru unul dintre departamentele noastre si sa te implici pentru urmatorul an universitar, te rugam sa trimiti CV-ul tau si o scrisoare de motivatie, care sa contina motivul pentru care vrei sa aplici la departamentul respectiv si ce te recomanda sa faci parte din departament, la adresa de email lideriidemainehr@gmail.com pana la data de 1 octombrie.

  Nu uita, avem nevoie de tine!

  Responsabilitati