Casier Hornbach Baloteşti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Hornbach active.


Vezi toate job-urile Casier Hornbach Baloteşti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Hornbach
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 10.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  HORNBACH se află în topul magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit cu o cifră de afaceri de peste 3 miliarde euro/an, cu o reţea de peste 155 de magazine şi peste 20000 de angajaţi. Momentan este prezent în 9 ţări europene. HORNBACH este o afacere de familie, independentă, listată la bursă, aflată deja la a 5-a generaţie Astăzi compania germană operează unul dintre primele cinci lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

  Cerinte

  Calificările dumneavoastră:

  O bază solidă! Fie că sunteți la început de carieră, fie că aveți deja experiență profesională în vânzare sau în domeniul caselor de marcat, putem crea împreună o bază solidă.

  Atenție și orientare spre clienți! Prin firea dumneavoastră amabilă și o porție sănătoasă de pasiune știți să comunicați în mod corespunzător cu toți clienții și nu vă lăsați distras de la responsabilitatea dumneavoastră.

  Implicare maximă! Și meșterii matinali și cei care lucrează până noaptea târziu au nevoie de toată atenția dumneavoastră. Sunteți flexibil cu privire la activitatea dumneavoastră în timpul programului de funcționare a magazinului?

  Atunci bine ați venit în „familia HORNBACH”!

  Responsabilitati

  Sarcinile dumneavoastră:

  Ultima impresie în ochii clientului! Experiența clienților la cumpărături este dominată de prima și ultima impresie. Acceptați această provocare și contribuiți astfel la satisfacția clienților.

  Sunteți totodată un trezorier! Niciun ban diferență, abilități tehnice și cunoașterea regulilor de încasare - ne bazăm pe competența dumneavoastră.

  Mai mult decât încasare! Cunoașteți gama noastră de produse la fel de bine ca personalul din vânzare. Oferiți informații clienților, contribuiți la o atmosferă pozitivă în zona caselor și vă păstrați calmul în situații neprevăzute.