Team Leader asistenti administrativi - Iasi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Team Leader asistenti administrativi - Iasi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Management - Consultanta
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 14.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Cautam o persoana cu abilitati bune de comunicare, cu o experienta junioara manageriala si cu un nivel de limba franceza mediu-avansat, care sa coordoneze o echipa de asistenti administrativi la unul dintre sediile noastre din Iasi.     - Experienta anterioara in coordonarea unei echipe (poate reprezenta un avantaj dar nu este obligatorie) ;  - Studiile in domeniul financiar sau contabil pot reprezenta un avantaj insa nu sunt obligatorii;  - Nivel de limba franceza cautat - B2 (sau un nivel minimum B1) ;  - Disponibilitate pentru calatorii ocazionale in perioada de training (Chisinau, Bucuresti) ;  - Cunoașterea pachetului Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word) ;  - Abilitatea de a comunica si relationa cu clientul nostru francez ;  - Cunoașterea programului SAP poate reprezenta un avantaj, insa nu este obligatorie;  - Abilitati bune de comunicare si flexibilitate ;

  Responsabilitati

  - Coordonarea echipei de asistenți administrativi (echipa 4-8 persoane);  - Implicare în recrutarea și training-ul membrilor echipei;  - Monitorizarea obiectivelor individuale și colective (numărul facturilor introduse, numărul plăților efectuate);  - Organizarea de întâlniri cu membrii echipei pentru evaluare si motivarea acestora ;  - Raportarea rezultatelor echipei managerului direct cat și clientului francez ;  - Colaborarea directa cu clientul francez și menținerea unui contact permanent cu acesta ;

  Alte informatii

  Beneficii :


  - Formare nationala si internațională;


  - Mediul de lucru creativ și tânăr;


  - Posibilitatea de dezvoltare a carierei intr-un mediu international ;