Customer Support- ENGLEZA

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile WPG Solutions active.


Vezi toate job-urile Customer Support- ENGLEZA active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: WPG Solutions
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 08.10.2018

  Despre Companie

  Daca este ceva ce ne caracterizeaza, atunci acel ceva ar fi faptul ca suntem interesati de calitatea relatiilor interumane. Spiritul energic si pozitiv al WPG se regaseste in toate interactiunile pe care le avem cu clientii si angajatii nostri deopotriva.  

  Credem cu tarie ca membrii echipei noastre sunt o parte uriasa din ceea ce inseamna SUCCESUL activitatii noastre si de aceea ne straduim sa oferim un mediu de lucru cat mai placut, dar si un plan de cariera bine intemeiat.

  Despre proiectul Energy:

  Trebuie sa incepem prin a-ti spune ca este vorba despre o activitate… electrizanta 😊 Va trebui sa-ti folosesti abilitatile de comunicare si negociere pentru a prezenta clientilor americani pachetul de beneficii al furnizorilor de energie si gaze. Nu-ti face griji, vei invata totul despre acestea in training!

  Ce ne caracterizeaza?

  -Flexibilitatea: stim cat de important este timpul tau liber si de aceea, programul nostru de lucru iti va permite desfasurarea altor activitati pe timpul zilei iar weekend-ul iti apartine in totalitate!

  -Stabilitatea: proiectul pentru care recrutam exista de 3 ani si se afla in plina dezvoltare, motiv pentru care am hotarat sa ne marim echipa

  -Interesul pentru bunastarea oamenilor, fie ei clienti sau angajati: vom avea grija sa inveti tot ce trebuie ca sa poti avea satisfactia lucrului bine facut, iar pentru asta te vom rasplati cu fructe si ciocolata pe parcursul saptamanii 😊

  -Dorim sa avem un impact pozitiv in vietile oamenilor cu care lucram: consideram ca prin munca pe care o depunem, ne ajutam clientii sa aiba access la servicii de inalta calitate.

  Cum te vedem pe tine:

  Esti o persoana deschisa, dornica sa invete lucruri noi, comunicativa, ai cunostinte de psihologie (sau o intuitie innascuta) care-ti vor permite sa stabilesti relatii autentice cu clientii cu care vei colabora si nu in ultimul rand: bune cunostinte de limba!

  Ce vei gasi la noi:

  * Un pachet salarial competitiv in piata

  * Sistem de bonusare transparent, bonusurile putand fi obtinute foarte usor

  * Un management open, nu doar la sugestii, dar si la inima.

  * Un grup de OAMENI, in adevaratul sens al cuvantului, care nu uita inainte de orice, ca suntem cu totii niste fiinte umane, cu trairi, experiente si emotii.

  Extra- extra perk:

  Daca nu iti place sa te trezesti dimineata sau daca ai nevoie de timp liber pe parcursul zilei, este job-ul ideal! De ce? Pentru ca:


  *Programul de lucru este de Luni pana Joi, de la ora 18:00 pana la ora 02.00 iar vineri de la 18:00 la 00:00. Grozav, dupa cum vezi, nu vei lucra in weekend! :)

  Asteptam cu interes sa te cunoastem!

  Cu drag, 
  Echipa WPG