#Superinternship Tax & Corporate

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile FiNEXPERT active.


Vezi toate job-urile #Superinternship Tax & Corporate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Angajator: FiNEXPERT
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Management - Consultanta
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  POVESTEA FiNEXPERT 

  FiNEXPERT a pornit de la o idee, la care s-a adăugat puțin curaj și o doză enormă de muncă și pasiune. La 16 ani de la înființare, abordarea noastră unică a atras un portofoliu de peste 500 de companii locale și internaționale,ctive într-o gamă largă de sectoare și industrii. Întotdeauna am livrat calitate și am atins noi performanțe financiare atât pentru parteneri, cât și pentru noi.

  Eforturile și dedicarea noastră ne-au ajutat să ajungem în topul companiilor cu capital românesc, care asigură servicii de contabilitate, salarizare, audit și taxe, iar în acest moment, know-how-ul internațional, savoir-faire-ul local, proiectele speciale și cei peste 140 de consultanți sunt cele mai mari reușite cu care ne mândrim. 

  La FiNEXPERT, vei găsi oameni responsabili, cu spirit de echipă și angajament, adevărați profesioniști în domeniul financiar-contabil. Cu ajutorul unei echipe motivate, transformăm orice provocare în succes și țintim mereu spre noi reușite. 

  DE CE EȘTI POTRIVIT PENTRU NOI?

  Noi credem că la baza oricărei relații interumane stă încrederea. Tocmai de aceea, la FiNEXPERT oamenii sunt nucleul companiei.untem competitivi și ne plac obiectivele de business, dar, în același timp, punem foarte mult accent pe dezvoltarea personală și știm să ne distrăm! Suntem foarte activi, participăm la conferințe din domeniu și investim în atingerea visurilor fiecărui membru al echipei. Te vom încuraja să devii și mai bun în tot ceea ce vei face și te vom încuraja să evoluezi alături de echipa noastră.i de zi, vei avea parte de o FiNEXPERIENCE care te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

  ​​​​​​​NE IMPLICĂM

  Pentru că suntem deschiși, adaptabili și ne dorim mereu să atingem noi performanțe, ne place să ne implicăm activ în activități de responsabilizare socială și să avem colegi noi care să ne împărtășească viziunea. Comunitatea FiNEXPERT este mereu dornică să sprijine proiecte cu impact social, pentru a construi împreună un mediu sustenabil. Cine spune că experții în domeniul financiar nu pot planta copaci, construi spitale și alerga maratoane pentru o cauză nobilă, nu a venit la FiNEXPERT!

  Cerinte

  • Cautam tineri smart, responsabili si dedicati, care vor sa afle totul despre taxare indirecta, taxarea persoanelor fizice straine, tax due-diligence, intocmire si/ sau verificare declaratiilor fiscale sau inregistrarea fiscala a companiilor straine in Romania in scop de TVA.
  • Cerem sa ai mintea deschisa si sa iti doresti mai mult de la tine in fiecare zi, deoarece cu siguranta aici vei avea ce invata.

  Responsabilitati

  • Vei invata. Vei invata multe lucruri. Vei invata si vei descoperi foarte multe lucruri noi care cu siguranta te vor ajuta pe viitor si asta intr-un timp scurt.
  • Vei oferi feedback. Da, tu. Va trebui sa ne ajuti sa comunicam cu tine sa te intelegem mai bine, astfel incat sa putem sa iti oferim cele mai bune sfaturi.
  • Vei primi feedback. Doar asa vei putea corecta erorile.
  • Vei invata sa te descurci cu chestiuni fiscale cum ar fi (inregistrare in scopuri TVA, TVA compliance, misiuni due- diligence,Intrastat compliance).
  • Vei sta aproape de manageri/ seniori pentru a ajuta la pregatirea documentelor de lucru si a altor informari/ rapoarte care ajuta la indeplinirea oblogatiilor contractuale ale clientilor nostri.
  • Vei face echipa cu colegii din departament si vei avea acces la tot felul de spete interesante.

  Alte informatii

  Daca pana acum nu a fost evident, da, super internship-ul este platit!
  Pana si procesul de aplicare e un pic diferit la noi. Desigur, poti aplica cu CV-ul la acest anunt, insa ar fi de preferat sa urmezi pasii de mai jos:
  1. Faci un video scurt cu tine în care precizezi: nume, an și domeniu de studiu, de ce să te alegem și, mai ales, ce vrei să faci și să înveți pe in urmatoarele 3 luni!
  2. Il trimiti direct pe Whats App HR-ului. Numărul de telefon este 40 752 090 005.
  3. Primești răspuns aproape instant :)

  Esti pregatit pentru o noua provocare?