Internship HR

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Teamland active.


Vezi toate job-urile Internship HR active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Teamland
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  Asiguram o gama completa de servicii profesionale, prin experienta si cunostintele noastre de specialitate si din domeniul legislativ. Avem capacitate de a identifica soluţii inovative pentru fiecare client.

  Echipa TeamLand este in masura sa livreze servicii pe termen lung, asigurand-ti astfel un parteneriat sustenabil.
  Respectăm valorile clientilor nostri si, in acelasi timp, dovedim empatie fata de cei pe care îi recrutam, adaugand intotdeauna o vorba buna la serviciile ireprosabile livrate.

  Suntem cel mai dinamic furnizor de servicii de resurse umane, avand flexibilitate antreprenoriala si know-how–ul necesar, dobandit in anii de experienta ai echipei de recrutare si a specialistilor in salarizare si administrare.

  Reducem eforturile administrative si de time management in ceea ce privesc procesele de recrutare, administrare si instruire a angajatilor, oferind o gama de servicii asigurate de personal de inalta calificare in baza principiului Total Quality Management, astfel incat, raportul calitate – cost, sa reprezinte un castig pentru dumneavoastra.

  Suntem specializati in functie de industrie si raspundem mereu adecvat cerintelor specifice.

  Consultanta specializata si echipa dedicata, cu experienta relevanta pentru fiecare companie si specializata pe industrii, alaturi de companie de la semnare si pe tot parcursul derularii contractului/proiectului.

  Tratam cu responsabilitate fiecare solicitare venita din partea fiecarui partener.

  Cerinte

  Eşti student sau masterand la Facultatea de Sociologie, Psihologie sau Comunicare, n-ai experiență în domeniu, dar ești 100% implicat în toate lucrurile pe care le faci? Ce zici de un internship?

  La Teamland, toamna se numără bobocii! Dacă vrei o carieră în domeniul HR și ești hotărât să înveți meserie de la cei mai buni din domeniu, vrem să te cunoaştem!

  Responsabilitati

  Internship-ul durează 3 luni și necesită disponibilitate de 4 ore/ zi. Pe toată perioada internship-ului vei avea ocazia să:

  • Înveți care sunt pașii unui proces de recrutare și administrare de personal;
  • Participi alături de specialiștii noștri la interviuri pentru diferite poziții;
  • Participi la actualizarea bazei de date de candidați
  • Îți dezvolți abilitățile de comunicare, organizare și team work.