Internship HR

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Teamland active.


Vezi toate job-urile Internship HR active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Teamland
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  Asigurăm o gamă completă de servicii profesionale, prin experiența și cunoștințele noastre de specialitate și din domeniul legislativ. Avem capacitate de a identifica soluții inovative pentru fiecare client.

  Echipa TeamLand este în masura să livreze servicii pe termen lung, asigurându-ți astfel un parteneriat sustenabil.
  Respectăm valorile clienților noștri și, în același timp, dovedim empatie față de cei pe care îi recrutăm, adăugând întotdeauna o vorbă bună la serviciile ireproșabile livrate.

  Suntem cel mai dinamic furnizor de servicii de resurse umane, având flexibilitate antreprenorială si know-how–ul necesar, dobândit în anii de experiență ai echipei de recrutare și a specialiștilor în salarizare și administrare.

  Reducem eforturile administrative și de time management în ceea ce privesc procesele de recrutare, administrare și instruire a angajaților, oferind o gamă de servicii asigurate de personal de înaltă calificare în baza principiului Total Quality Management, astfel încât, raportul calitate – cost, să reprezinte un castig pentru dumneavoastră.

  Suntem specializați în funcție de industrie și răspundem mereu adecvat cerințelor specifice.

  Consultanța specializată și echipa dedicată, cu experiență relevantă pentru fiecare companie și specializată pe industrii, alături de companie de la semnare și pe tot parcursul derulării contractului/proiectului.

  Tratăm cu responsabilitate fiecare solicitare venită din partea fiecărui partener.

  Cerinte

  Eşti student sau masterand la Facultatea de Sociologie, Psihologie sau Comunicare, n-ai experiență în domeniu, dar ești 100% implicat în toate lucrurile pe care le faci? Ce zici de un internship?

  La Teamland, toamna se numără bobocii! Dacă vrei o carieră în domeniul HR și ești hotărât să înveți meserie de la cei mai buni din domeniu, vrem să te cunoaştem!

  Responsabilitati

  Internship-ul durează 3 luni și necesită disponibilitate de 4 ore/ zi. Pe toată perioada internship-ului vei avea ocazia să:

  • Înveți care sunt pașii unui proces de recrutare și administrare de personal;
  • Participi alături de specialiștii noștri la interviuri pentru diferite poziții;
  • Participi la actualizarea bazei de date de candidați
  • Îți dezvolți abilitățile de comunicare, organizare și team work.