Consilier juridic Documentare Autoritati

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Consilier juridic Documentare Autoritati active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.08.2018
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Studii superioare juridice de lunga durata
  Vechime minima in activitate 3 ani din care minim 1 an in institutii financiar-bancare
  Reglementari legale in domeniul bancar şi în celelalte domenii ale dreptului, cu accent pe drept penal si drept procedual penal, inclusiv practica judiciara, literatura de specialitate
  Cunoasterea aplicatiilor de evidenta utilizate
  Limba engleza – nivel mediu

  Responsabilitati

  Soliciti documente/ informatii de la unitatile teritoriale/ Directii din Centrala bancii, in vederea analizei acestora, in functie de obiectul petitiei/ cererii de documente si informatii.
  Soliciti documente/ informatii unitatilor teritoriale si entitatilor functionale din Centrala, in functie de natura solicitarii organelor de cercetare penala.
  Esti responsabil pentru solutionarea lucrarilor in termen, efectuarea tuturor diligentelor pentru solutionarea lucrarilor avute in gestiune, pentru lucrarile insusite, vizate ori semnate.
  Esti responsabil pentru corectitudinea datelor introduse in aplicatiile informatice de evidenta si pentru operativitatea introducerii.
  Analizezi solicitarile prin prisma interdependentelor cu alte solicitari curente sau trecute din partea autoritatilor.
  Analizezi informatiile/documentele obtinute si redactezi raspunsul catre autoritati, individual.
  Efectuezi evaluarea potentialelor riscuri operationale, in functie de obiectul petitiei, urmand a sesiza acest aspect directiilor implicate si vizate, in functie de obiectul petitiei.
  Faci propuneri de imbunatatire a proceselor/ reglementarilor/ sistemelor din cadrul bancii in functie de riscurile identificate.
  Analizezi documentele, pregateste materialul conform solicitarii organelor de cercetare penala si formuleaza raspunsul/ opinia conform solicitarii.