Reprezentant SOS

Angajator: SOS Satele Copiilor Romania
Domeniu:
 • Altele
 • Fundatii - Voluntariat - ONG
 • Vanzari
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Sibiu
 • Actualizat la: 18.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o organizatie neguvernamentala, care isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national in Bucuresti, Cisnadie (Sibiu) si Hemeius (Bacau). Avem ca principal scop asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. Oferim o familie copiilor ajunsi in dificultate, ii ajutam sa-si cladeasca singuri un viitor si contribuim la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc.

  Cerinte

  De ce „job” si nu „pasiune”? Asta este vestea noastra buna, ca suntem in cautare de oameni care transforma in pasiune ceea ce fac, care nu se tem de un „Nu pot” sau „Nu am timp”, care isi iubesc prietenii si sunt mereu in cautare de altii noi, si care au curaj sa vorbeasca tare si apasat despre o cauza in care cred – cea a copiilor care nu au avut sansa unei familii si a unui viitor alaturi de parinti.

  De ce tu?
  - NU ai experienta, ci o castigi alaturi de noi;
  - Esti neinfricat, ambitios si responsabil;
  - Nu te abtii din a zambi si a visa cat mai indraznet!

  De ce noi?
  De peste 25 de ani oferim copiilor abandonati, orfani sau care au pierdut sprijinul parental: o mama SOS, o familie (fratii cresc impreuna), un camin protector, educatie si ingrijire pe termen lung.

  Suntem o echipa frumoasa si ambitioasa, dedicata cauzei copiilor vulnerabili! Impreuna avem misiunea de a convinge cat mai multi oameni sa devina membri ai familiei SOS si sa sustina cu o donatie lunara (prin Debit Direct) copiii aflati in ingrijirea SOS Satele Copiilor.

  Responsabilitati

  De ce Reprezentant SOS?

  - Pentru ca ii vei inspira pe oameni sa fie mai buni si mai implicati in cauza sociala a copiilor abandonati, iar pentru asta vei fi si rasplatit cu un salariu si bonusuri;
  - Pentru ca iti vei dezvolta abilitati de comunicare, negociere si vanzare;
  - Pentru ca ai ocazia sa iesi din zona de confort si sa te dezvolti, iar daca reusesti sa faci acest job foarte bine, poti face orice!
  - Pentru ca o sa iti faci multi prieteni si vei dobandi social skills pe bune;
  - Ai un job dinamic, „biroul” tau va fi diferit in fiecare zi (in centre comerciale, cladiri de birouri, spatii publice);
  - Pentru ca, in functie si de programul tau, vei putea descoperi si alte locuri si orase, alaturi de echipa din care faci parte.

  Alte informatii

  Iti oferim:

  - Program de lucru flexibil de 4-6h/zi, astfel poti avea un echilibru intre facultate, activitatile tale preferate si binele oferit celor din jur;
  - Contract de munca si salariu fix incepand de la 800 lei in functie de numarul de ore lucrate;
  - Extra implicare = extra recunoastere, extra competente si plata diferita pe ora;
  - Bonusuri lunare, pe masura performantelor (pe bune!);
  - O zi libera aferenta zilei tale de nastere si un voucher cadou;
  - Super training-uri, invatare si sustinere continua;
  - Transport decontat (echivalentul sumei de 35 lei/luna);
  - Un mediu de lucru prietenos, unde vei cunoaste oameni care sunt ca tine si care isi doresc sa faca lumea un loc mai bun;
  - Diferite iesiri si activitati FUN alaturi de echipa din care faci parte.


  Va informam ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate de SOS Satele Copiilor Romania in procesele de recrutare, avand ca temei interesul sau legitim de a angaja candidati care sa corespunda cerintelor. Termenul de pastrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului consideram ca ati luat la cunostinta de informatiile comunicate anterior.
  Va aducem la cunostinta ca in orice moment va puteti retrage consimtamantul. Vom lua in considerare orice solicitare si va vom transmite un raspuns in timp util. Mai multe informatii puteti gasi accesand site-ul nostru.