Asistent administrativ Marketing

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Asistent administrativ Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 21.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Pentru reuşită în această misiune, vei avea nevoie de:

  Limba franceză – minim nivel A2-B1;

  Limba engleză (sau oricare altă limba străină) – nivel minim A2-B1 – constituie un avantaj;

  Abilităţi Microsoft Excel;

  Abilităţi de organizare;

  Spirit de echipa;

  Atenţie la detalii;

  Rigurozitate;

  Răbdare.

  Responsabilitati

  Eşti o persoană riguroasă, dar şi curioasă, avec un ''peu de Français''?  Atunci trimite-ne CV-ul, iar noi te vom contacta.  Căutăm o persoană organizată şi responsabilă pentru a se alătură echipei noastre din Iaşi !  Îţi propunem un job administrativ unde vei fi responsabil cu introducerea dosarelor de achiziţii în baze de date specifice, cu privire la:

  Înregistrarea în programele informatice a ofertelor care fac parte din portofoliul gestionat, cu scopul de a asigura respectarea termenelor de realizare;

  Pregătirea de rapoarte statistice, utilizând programele informatice puse la dispoziţie, în vederea asigurării elementelor necesare analizei ofertelor;

  Îndeplinirea sarcinilor periodice trasate de superiorul ierarhic cu referire la înregistrarea ofertelor şi realizarea rapoartelor;

  Exactitatea datelor furnizate.

  Alte informatii

  Şi pentru că dorim să fii cel mai bun, îţi propunem următoarele beneficii:  Formare în cadrul companiei;
  Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipa dinamică şi de succes.