Dare to be part of the RIUF Constanţa #dreamteam!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Educativa active.


Vezi toate job-urile Dare to be part of the RIUF Constanţa #dreamteam! active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Fundatii - Voluntariat - ONG active pe Hipo.ro

Angajator: Educativa
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Fundatii - Voluntariat - ONG
 • Tip job: project-based
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Constanta
 • Actualizat la: 03.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  EDUCATIVA se defineste in primul rand prin proiectele pe care le desfasoara si prin valorile si principiile comune oamenilor care lucreaza in aceste proiecte. Nucleul echipei a inceput sa se formeze inca din 2004, atunci cand nevoia unei mai bune informari privind studiile in strainatate a condus la organizarea primei editii a RIUF - the Romanian International University Fair. Brandul EDUCATIVA a inceput sa se consolideze in 2007. De atunci si pana acum, s-au nascut si dezvoltat complementar o serie de proiecte avand in comun dorinta de a imbunatati in paralel atat accesul tinerilor din Romania la studii in strainatate cat si sistemul educational din Romania. Astazi, printre proiectele noastre numaram si EDMUNDO, UNIVERSALIO, REVIRO, Admitere Online si Hotpot. Toate proiectele si propun sa contribuie la rezolvarea antreprenoriala a unei probleme din sistemul educational intr-o maniera auto-sustenabila si durabila.

  Cerinte

  - Experiență în coordonarea și motivarea echipelor
  - Experiență în event management
  - Abilități de public speaking
  - Disponibilitate de timp (part-time/full-time)
  - Localizat în Constanţa

  Responsabilitati

  Ce vei face în calitate de Coordonator de voluntari și logistică?
  - Recrutare și coordonare voluntari
  - Asigurare logistică pe toate durata promovării și desfășurării evenimentului (autorizații, contractare, documentare signalistică)

  Alte informatii

  Căutăm o persoană pasionată, cu iniţiativă, care să se implice în organizarea RIUF de la strategie și planning, recrutare și coordonare de voluntari, până la implementare și follow-up. Acest profesionist se va ocupa de Logistică & Coordonare de voluntari pentru ediția de toamnă din Constanţa. Echipa îşi va desfăsura activitatea în perioada august – octombrie 2018, iar programul de lucru va fi flexibil: 7 săptămâni part-time și 2 săptămâni full-time.