Proofreader/Corector full-time, Entry-Level (0-1 ani)

Angajator: LINK group
Domeniu:
 • Media - Jurnalism
 • Relatii Publice
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 26.01.2021
  Scurta descriere a companiei

  LINK group este o companie multinațională cu peste 10 ani de activitate în România și peste 20 de ani de experiență în domeniul educației în Europa, fiind unul dintre liderii de pe piața serviciilor educaționale în România, R. Moldova, Serbia și Bosnia. Ne luăm angajamentul de a forma cursanți din toată țara și de peste hotare, astfel încât aceștia să dobândească abilitățile de Business și IT de care au nevoie pentru a-și îndeplini ambițiile personale și profesionale.

  Activitățile noastre constau în oferirea accesului la cursuri online precum și în sală, iar una dintre activitățile cu care ne mândrim în mod deosebit este organizarea de seminarii gratuite pentru cursanții noștri prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei. De asemenea ne place să credem că facem o diferență valoroasă prin serviciile de consiliere educațională și în carieră pentru finalizarea cu succes a studiilor.

  Suntem un colectiv tânăr, plin de idei și cu libertate de mișcare în ceea ce facem, care creează multe oportunități de învățare pentru clienții noștri. Avem o atitudine deschisă și proactivă, căutând să ne ajutăm atât clienții cât și colegii în desfășurarea activităților zilnice. Pentru noi spiritul de echipă este foarte important și mereu ne bucurăm să aducem un nou membru în “familia” LINK group.

  Cerinte

  ✔ Cum arăți tu?

  - absolvent(ă) al/(a) facultății de Litere/Comunicare/Filologie/Limbi Straine, fără studii în curs;
  - cu multă răbdare, atenție la detalii și cu bune cunoștințe ale limbii române;
  - care se poate încadra cu succes în programul de lucru luni-vineri 09:00-17:00 full-time;
  - și o bună înțelegere și interes pentru concepte din aria de IT și afaceri (preferabil, nu obligatoriu).

  Responsabilitati

  ✔ Ce vei face?

  - în program full-time din Timișoara (8 ore/zi) te vei ocupa de corectarea cursurilor din programele noastre de studiu (Business și IT);
  - vei asigura o calitate ridicată a tuturor materialelor de studiu din punct de vedere terminologic, gramatical și ortografic;
  - vei menține legătura cu echipa de traducători și cu autorii materialelor.

  Alte informatii

  ✔ Poziţia este disponibilă...
  - în Timișoara, în apropiere de Centrul Regional de Afaceri Timișoara, full-time,(8 ore/zi) cu programul cuprins intre 9:00 și 17:00.

  ✔ Procesul de selecție...

  - constă în 3 etape: o discuție telefonică informală pentru a ne cunoaște, un test la sediu de verificare a cunoștințelor de limbă română și un scurt interviu cu un coleg din managementul LINK group.