P&G Sales Event - Bucuresti, 4-5 Septembrie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile P&G active.


Vezi toate anunturile P&G Sales Event - Bucuresti, 4-5 Septembrie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: P&G
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Management Trainee
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 04.09.2018

  P&G Sales Team vine in orasul tau sa te cunoasca! Tu iti doresti o cariera de success in vanzari? Noi ne dorim un Key Account Manager de success chiar in orasul tau!
   

  Ti-ar placea sa intelegi activitatea departamentului de vanzari in cadrul uneia dintre cele mai mari companii din industria bunurilor de larg consum? Te invitam sa descoperi acest lucru intr-un mod distractiv. Participa la Day 1 si convinge-te ca trebuie sa vii si la Day 2.
   

  Unde si cand?

  Bucuresti: 4 Septembrie si 5 Septembrie
   

  Echipele noastre de vanzari iti vor fi alaturi pe parcursul conferintei care dureaza 4 ore, incepand cu ora 15:00 in Day 1.
  In Day 2 te invitam sa iti petreci ziua cu noi incepand cu ora 9:30.  

   

  Ce se intampla?
   

  Day 1

  Hai sa facem cunostinta si sa intelegi mai bine ce inseamna sa fii om de vanzari in Sales in cadrul P&G. Participa la activitatea noastra practica si vorbeste cu oamenii care iti pot raspunde la intrebarile legate de activitatea de Key Account Manager in P&G.
   

  Day 2

  Participand la Day 2 experimenteaza viata in Sales P&G alaturi de colegii nostri, Key Account Manager, insotindu-i timp de cateva ore in activitatile lor obisnuite dintr-o zi.

  Ai ocazia sa treci prin procesul nostru de selectie si astfel sa ai sansa sa devi Key Account Manager pana la finalul zilei daca treci de testele si interviurile noastre.
   

  Ce spun colegii noştrii despre experienţa de Key Account Manager în P&G?
   

  “Pentru mine, experienta de Key Account Manager a fost extraordinara! De ce spun acest lucru? Pentru ca ti se acorda inca de la început increderea unei responsabilitati enorme. Nimic nu te face sa iti depasesti mai mult limitele si sa te dezvolti, decat sa fii capabil sa te adaptezi la o varietate de tipuri de oameni ai situatii, sa iti mobilizezi intreaga echipa si oamenii din jurul tau, astfel incat sa depasesti asteptarile.” – Adriana Mahu, Account Handler
   

  “Inca din anul 2 de licenta am decis ca P&G este numărul 1 in topul potentialilor angajatori pentru momentul cand urma sa termin studiile, in primul rand datorita culturii de a promova oamenii din interior. In cadrul unui rol de Key Account Manager poti avea ocazia sa iei decizii cu impact direct în business, sa creezi si sa conduci proiecte vaste, fiind in acelasi timp responsabil de activitatea a 16 oameni. Daca vrei sa inveti, sa experimentezi si sa iti dezvolti abilitatile de a intelege si a influenta modul in care aceasta industrie se dezvolta, trebuie sa faci doua lucruri: sa fii foarte determinat si să aplici.– Andrei Gheorghiţa, Account Handler 
   

  Hai sa ne cunosti si cine stie, poate tu vei fi urmatorul P&G Key Account Manager in orasul in care te vizitam! :)