Manager de zona - Sud Est

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Fildas active.


Vezi toate job-urile Manager de zona - Sud Est active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Fildas
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Manager
  Orase:
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 23.08.2018
  Scurta descriere a companiei

  Grupul Fildas a inceput sa-si dezvolte propria retea de farmacii ajungand astazi la un numar de 660 de unitati la nivel national care opereaza sub brandul CATENA.

  Cerinte

  Experienta relevanta in vanzari in distributie de produse farmaceutice.
  Abilitati manageriale privind stabilirea obiectivelor, organizarea activitatii si de coordonare a echipei.
  Bune abilitati de comunicare, negociere si leadership.
  Orientare spre rezultate, initiativa, creativitate.
  Studii superioare finalizate.
  Permis auto categoria B si disponibilitatea de a calatori in interes de serviciu.

  Responsabilitati

  Coordoneaza si dezvolta zona arondata (Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea) in concordanta cu strategia companiei.
  Identifica oportunitati de extindere a portofoliului de clienti in zona arondata si initieaza relatii comerciale cu acestia.
  Identifica solutiile optime pentru atingerea obiectivelor de vanzare si incasare din zona si asigura transpunerea acestora in rezultate.
  Este responsabil de recrutarea, integrarea si managementul performantei echipei pe care o coordoneaza.
  Planifica si coordoneaza activitatea echipei din subordine.
  Monitorizeaza periodic piata de profil si concurenta din zona si identifica oportunitatile locale pentru cresterea vanzarilor si propune directorului national de vanzari solutii specifice.

  Alte informatii

  In anul 1991, odata cu aparitia primelor farmacii particulare, a aparut si necesitatea distributiei produselor specifica catre acestea. Astfel, apare compania FILDAS, care in timp a devenit una dintre cele mai importante companii de import si distributie a produselor farmaceutice si dermatocosmetice de pe piata romaneasca, avand ca scop principal imbunatatirea sistemului de distributie a medicamentelor catre farmacii, spitale si alte tipuri de clienti, prin cele 14 depozite – cel mai mare numar de depozite detinute de un distribuitor de profil din Romania.

  Fildas Trading este una dintre cele mai importante companii de import si distributie medicamente de pe piata romaneasca si a cincea cea mai mare companie antreprenoriala autohtona, avand ca scop promovarea sanatatii in Romania, prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere pe o piata puternic concurentiala.

  Pentru Fildas Trading, capitalul uman este cel mai important element in sustinerea si dezvoltarea companiei, de aceea considera angajatul bunul cel mai de pret in realizarea dezideratelor sale.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Fildas. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Fildas >>