Analist IT Suport Junior

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Auchan Retail Romania active.


Vezi toate job-urile Analist IT Suport Junior active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.08.2018
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul www.auchan.ro, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Experienta in retail sau helpdesk/suport - reprezinta un avantaj;
  Cunoasterea limbii engleze;
  Disponibilitate pentru lucrul in ture (interval 07:00-22:00) si in weekend;
  Interes pentru acumulare informatii, flexibilitate si adaptare la schimbari;
  Dornic de a incepe o cariera in domeniul IT.

  Responsabilitati

  Orice business functioneaza datorita unui ansamblu de aplicatii bine puse la punct, si a oamenilor din spatele acestora. In activitatea ta, vei putea oferi suport tuturor utilizatorilor Auchan, prin supervizarea aplicatiilor, interventia prompta in cazul unor situatii neprevazute, transmiterea zilnica a fluxurilor dintre aplicatii. Departe de a fi un job plictisitor, activitatea in sine este una dintre cele mai diverse, unde in aceeasi zi vei avea ocazia sa resetezi parola unui user, dar si sa rezolvi o situatie complexa si critica.
  Echipa Support este formata din persoane tinere, entuziaste, cu spirit de echipa dezvoltat si pasionate de domeniul IT. Persoanele cu care vei interactiona sunt pentru noi clienti interni, cei care sustin intregul business Auchan, incepand cu achizitori, colaboratorii din magazine, manageri si directori de departament.
  Daca esti o persoana careia ii place sa faca parte dintr-o echipa, sa isi aduca aportul la buna functionare a unuia dintre cei mai mari retaileri de pe piata, iti doresti sa inveti lucruri noi si sa le pui in aplicare, acesta este job-ul potrivit. Vei descoperi atat din perspectiva comerciala cat si informatica cum functioneaza un hypermarket (si nu numai).

  Noi oferim:
  Training adaptat postului;
  Posibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul companiei;
  Mediu de lucru antrenant si motivant.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>