Inginer constructii civile

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Professional active.


Vezi toate job-urile Inginer constructii civile active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Arhitectura - Design - Proiectare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Angajator: Professional
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Arhitectura - Design - Proiectare
  • Constructii
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 10.12.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Professional represents for over 25 years, the most performing Romanian approach of complete human resources services on the market.

    We define our approach and evolution through key-words like professionalism, dedication, promptitude, flexibility and ethics. We take pride of a reputation that obliges and challenges us to discover and develop new methods, designed to respond to our clients need.

    Cerinte

    Candidatul pe care îl căutăm trebuie să fie un absolvent în inginerie civilă sau arhitectură cu cel puțin 4 ani de experiență într-un rol similar în companii de construcții, office design, gestionarea bunurilor imobiliare. De asemenea, necesită experiență în gestionarea șantierelor de construcții, precum și în zona administrativă.
    O bună cunoaștere a aspectelor de reglementare, a limbii engleze și a urmatoarelor programe: Autocad, Revit, MS Project, Outlook, Word, Excel, Access, abilitatea de a citi desenele tehnice și cunoștințe solide în ceea ce privește documentația referitoare la managementul imobilelor și a terenurilor, sunt aspecte esențiale ale profilului căutat. Candidatul de succes trebuie să fie proactiv, orientat către rezultate, cu bune abilități interpersonale.

    Responsabilitati

    Activitatea este împărțită pe două segmente
    - Lucrări de investiții noi (selectarea ofertelor, negociere, implicare activă în alegerea ofertei potrivite și ulterior monitorizarea lucrărilor si gestionarea fluxului de informații, astfel încât să vă asigurați că toți participanții la proiect au toate informațiile actualizate);

    - Lucrări de mentenanță la edificiile din patrimoniul companiei. Segmentul acesta cuprinde în cea mai mare parte activitate administrativă, în funcție de caz:
    * Intervenții cu firme de specialitate la instalațiile principale ale clădirilor (identificarea potențialilor colaboratori, stabilirea în urma discuțiilor platforma de ofertare astfel încât să existe posibilitatea de comparare a ofertelor);
    * In cazul lucrărilor de renovare superficială/ igienizare – întocmirea caietelor de sarcini în baza cărora se vor întocmi ofertele;
    * Veți urmări execuția din punct de vedere calitativ în timpul alocat a lucrărilor;
    * Veți fi implicat în stabilirea spațiilor pentru OS și veți asigura comunicarea în timp util între participanții la proiect și terți.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    4000 - 4500 RON NET / luna
    Remote

    Vezi job-uri similare (91)