Contabil Junior

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Contabil Junior active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Ne dorim un coleg responsabil, cu abilități foarte bune de organizare și atenție la detalii pentru a se alătura Departamentului nostru Financiar–Contabil din București.

  Pentru a reuși ai nevoie de:

  Studii în domeniu și cunoștințe relevante de contabilitate;

  Un nivel basic de cunoaștere a limbii franceze (minim A2);

  Cunoștințe bune de utilizare a mijloacelor informatice: pachetul Microsoft Office, programe specifice – avantaj SAP etc.

  Experiență de minim 1 an în contabilitate/ bănci/ trezorerie/ alte domenii conexe – reprezintă un avantaj;

  Spirit de echipă, meticulozitate și orientare către cifre.  Responsabilitati

  Responsabilități:   Înregistrarea în contabilitate a tuturor operaţiunilor specifice societăţilor din portofoliu, respectând deadline-urile impuse;

  Înregistrarea tranzacţiilor bancare;

  Elaborarea scadenţarelor facturilor aflate la plata, cu scopul de a respecta angajamentele financiare ale societăţilor care fac parte din portofoliul gestionat; 

  Analiza principalelor conturi de bilanț (furnizori, clienți, trezorerie, împrumuturi, datorii către instituții publice, salariați și alte organisme) cu scopul de a urmări coerența acestora și de a justifica șoldurile;

  Îndeplinirea altor sarcini (cu referire la înregistrările contabile periodice) trasate de către superiorul ierarhic.  Alte informatii

  Beneficii:
  Formare la nivelul companiei și internaţional;
  Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  Pachet salarial și mediu de lucru atractive.