Internship platit in departmentul Logistic, SSM

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile Internship platit in departmentul Logistic, SSM active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Internship
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 31.07.2018
  Scurta descriere a companiei

  Smithfield Romania este prezenta pe piata din Romania din 2004, dezvoltand de-a lungul timpului un model de afacere de succes, in urma investitiilor de peste 600 milioane USD, realizate pana in prezent. In cadrul grupului nostru de firme functioneaza in sistem integrat companiile Smithfield Ferme (divizia crestere porcine) si Smithfield Prod (divizia carne).
  Smithfield Romania a castigat de-a lungul timpului o pozitie de lider in industria carnii de porc, prin integrarea principiilor dezvoltarii sustenabile in strategia de afaceri. Ca parte a sustinerii dezvoltarii durabile a sectorului agricol și de crestere a animalelor din Romania.

  Smithfield Romania se implica in mod continuu in programe de dezvoltare sustenabile de impact in comunitatile zonelor in care ne desfasuram activitatea.
  Compania noastra investeste continuu in dezvoltarea profesionala a celor peste 2000 de angajati care provin in cea mai mare parte din comunitatile unde ne desfasuram activitatea.

  Smithfield Romania propune solutii multiple pentru dezvoltarea carierei deoarece consideram ca adevarata valoare Smithfield Romania rezida in fiecare dintre angajatii companiei, in implicarea si in dorinta lor de a schimba lucrurile in bine! Echipa Smithfield Romania are capacitatea de a se adapta pentru a face fata oricarei situatii si, totodata, de a se mobiliza intr-un mod extraordinar, acest lucru fiind demonstrat in practica prin pozitia de lider pe domeniul nostru de activitate.  Cerinte

  Proactivitate, abilitati interpersonale si de comunicare.
  Cunostintele de operare a calculatorului.
  Seriozitate si implicare.

  Responsabilitati

  Daca esti interesat sa faci primii pasi in cariera si sa cunosti cat mai bine activitatile specifice companiei noastre ne-am bucura sa ni te alaturi. Astfel, iti propunem un program de Intership platit in cadrul companiei Smithfield Romania cu posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul in care ai studiat.

  Ne dorim colegi care sa contribuie la reusitele echipei, cu dinamismul si energia studentilor din anii terminali ai facultatii, cu implicarea si pasiunea pentru acest domeniu a masteranzilor. De asemenea, sunt importante abilitatile interpersonale si de comunicare, cunostintele de operare a calculatorului si abilitatea de a lucra cu oamenii din medii diferite.

  Oferim:

  - Posibilitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii sub indrumarea unor specialisti
  - Tichete de masa
  - Masa calda