Sef Sala Restaurant-Hotel 4* in Delta Dunarii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Eurolines Romania active.


Vezi toate job-urile Sef Sala Restaurant-Hotel 4* in Delta Dunarii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Turism active pe Hipo.ro

Angajator: Eurolines Romania
Domeniu:
  • Turism
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Galati
  • Tulcea
  • Actualizat la: 20.07.2018
    Scurta descriere a companiei

    Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 20 societati, are 700 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din tara, 4 agentii francizate în Germania, o flota de 35 de autocare si aproximativ 1000 de autoturisme.

    Din 2011, reteaua de agentii a Grupului reprezinta brandul TUI Travel Center prin Eurolines Romania. TUI Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi pesteangajaţi.

    In 2015, Grupul Eurolines a preluat complexul Green Village din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

    Cerinte

    Green Village Resort este in cautarea mai multor persoane pentru pozitiile de Bucatar/Ajutor Bucatar si Sef Sala Restaurant pentru complexul hotelier de 4 stele, amplasat in Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

    Daca prezinta interes aceasta oportunitate, va invitam sa ne cunoastem, trimitand CV-ul dumneavoastra.



    Candidatul ideal:

    • Disponibil la relocare in Delta Dunarii;
    • Experienta in domeniu (specialitate): minim 1 an;
    • Cursurile de calificare in domeniu reprezinta un avantaj;
    • Spirit de echipa, implicare, initiativa si rigurozitate;
    • Organizare si multi-tasking;
    • Capabil sa respecte dead-line-uri;
    • Usurinta de a respecta un program de lucru flexibil.

    Responsabilitati

    Responsabilitati Bucatar/Ajutor Bucatar:

    • Verifica si raspunde de calitatea si gramajul produselor culinare si de cofetarie;
    • Periodic face pregatire cu intreaga echipa de bucatarie, livrand noi informatii si promovand preparate noi din gastronomia locala si internationala;
    • Stabileste impreuna cu Chef listele meniu necesare tinand seama de specificul nationalitatilor respective;
    • Mentine costurile cu materia prima si cu salariatii la un nivel optim;
    • Verifica şi gusta toate preparatele pregatite, facand retuşurile necesare inainte de vanzarea lor;
    • Promoveaza preparate noi din gastronomia locala şi internaţionala;
    • La sfirsitul zilei de lucru, organizeaza curatenia şi ordinea sectiei de care raspunde;
    • Inlocuieste bucatarul sef in absenta acestuia.


    Responsabilitati Sef Sala Restaurant:

    • Intocmeaste graficele de lucru si organizeaza activitatea restaurantului in functie de volumul de activitate, de gradul de ocupare a resortului, de necesarul de personal si de tipul de evenimente programate;
    • Organizeaza sedinte periodice de instruire cu angajatii din subordine si evalueaza gradul de pregatire a membrilor echipei;
    • Verifica si raspunde de: pregatirea saloanelor, vestimentatia angajatilor, listele meniu, modul in care orchestra isi realizeaza programul;
    • Verifica si se asigura de respectarea normelor de igiena, a curateniei si a procedurilor de lucru din restaurant;
    • Verifica cu ospatarii cunoasterea listelor menu si ii informeaza despre eventualele modificari, precum si despre preparatele care trebuiesc promovate;
    • Verifica zilnic incasarile si inchiderile de zi si raspunde de corectitudinea informatiilor;
    • Verifica stocurile si intocmeaste necesarul de aprovizionare pentru restaurant;
    • Se asigura de gradul de satisfactie a clientilor si rezolva eventualele reclamatii.


    Alte informatii

    Beneficii:

    • Salariu motivant;
    • Cazare asigurata pe toata durata contractului;
    • 3 mese/zi, inclusiv in zilele libere.