Asistenti Farmacie - Promotia 2018

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Farmaciile Catena active.


Vezi toate job-urile Asistenti Farmacie - Promotia 2018 active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Farmaciile Catena
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 11.08.2018
  Scurta descriere a companiei

  CATENA se mandreste cu statutul de cel mai apreciat brand de farmacii din Romania.
  Compania noastra si-a propus sa fie un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

  Echipa Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.

  Cerinte


  Incheiati studiile si doriti sa va angajati?

  Alatura-te echipei Catena!

  Cautam absolventi motivati, care doresc sa puna in practica cunostintele de specialitate acumulate in cadrul Scolii Postliceale de Asistenti de farmacie si care sunt interesati de angajare in cadrul companiei noastre.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului

  Daca esti absolvent 2018 al Scolii Postliceale de Asistent de Farmacie, alege sa faci diferenta alaturi de echipa Catena!

  Cautam persoane care doresc sa invete, sunt implicate, motivate si doresc sa se perfectioneze in profesia de Asistent de Farmacie.

  Suntem o companie de succes care apreciaza persoanele energice si ambitioase. Spiritul de echipa, disponibilitatea de implicare si capacitatea de a actiona in functie de pacient sunt foarte importante pentru a putea presta servicii de calitate.

  Asteptam aplicatia ta!

  Alte informatii

  CATENA se mandreste cu statutul de cel mai apreciat brand de farmacii din Romania. Compania noastra si-a propus sa fie un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.

  Daca iti doresti sa faci parte dintr-un colectiv unit si profesionist, sa beneficiezi de un mediu de lucru dinamic si pozitiv, de o pregatire profesionala continua, asteptam aplicatia ta.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Farmaciile Catena. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Farmaciile Catena >>