Reprezentant de Vanzari Export

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Vetro Design active.


Vezi toate job-urile Reprezentant de Vanzari Export active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Import-Export active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Vetro Design
Domeniu:
  • Import-Export
  • Marketing
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Otopeni
  • Popesti Leordeni
  • Actualizat la: 10.06.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Compania noastră este un principal importator, distribuitor și exportator de dispozitive medicale și produse de laborator, produse medico-dentare si veterinare, articole profesionale pentru industria de înfrumusețare si produse de curățenie si igiena in România cu peste 10.000 mp spatiu de depozitare, birouri si productie.

    Cerinte

    Cunoaste foarte bine una din limbile limbile: Franceza, Portugheza, Spaniola, Germana, Bulgara, Maghiara si suplimentar Engleza, pentru relatia cu Clientii la Export.
    Persoana dinamica, orientata spre rezultate, foarte comunicativa, dornica de afirmare. Studii medii sau superioare. Cunostinte operare PC, Word si Excel; Vorbitor nativ este un avantaj. Atentie la detalii si foarte ordonata. Disponibilitatea de a calatori pentru a participa la expozitii externe.

    Responsabilitati

    Contactarea Clientilor Externi si luarea comenzilor - pregatirea documentelor de livrare. Cautarea de posibili clienti, ofertare, activitati de marketing specifice. Participarii la targuri externe, distribuirea de cataloage. Programe si Cursuri specifice de pregatire profesionala. Posibilitati de avansare in cadrul firmei.

    Alte informatii

    Descriere Companie: Vetro Design este o companie cu peste 50 de angajati, si o vechime de 24 ani, importatoare de materiale medicale si stomatologice, produse farmaceutice si cosmetice, materiale de curatenie si igiena. Vetro Design este unul din cei mai importanti furnizori de echipamente si materiale de unica folosinta, cu o capacitate de depozitare de peste 5.000mp, cu clienti in Romania, Europa, Africa.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    5500 RON NET / luna
    BUCURESTI, Ilfov,

    Aplica fara CV
    2000 - 6000 RON NET / luna
    BUCURESTI, Giurgiu, Ilfov,

    Vezi job-uri similare (76)