Reprezentant de Vanzari Medic Veterinar

Angajator: Vetro Design
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 25.07.2021
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  Cerinte: Persoana dinamica, orientata spre rezultate, foarte comunicativa, dornica de afirmare. Studii medii sau superioare. Preferabil absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara. Cunostinte operare PC, Word si Excel; Atentie la detalii si foarte ordonata.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului: Contactarea Clientilor si luarea comenzilor - pregatirea documentelor de livrare. Cautarea de posibili clienti, ofertare, activitati de marketing specifice. Participarii la targuri interne, distribuirea de cataloage. Programe si Cursuri specifice de pregatire profesionala. Posibilitati de avansare in cadrul firmei.

  Alte informatii

  Salarizare: 4500 lei + Bonuri de Masa + Bonusuri(procent din vanzari).
  Descriere Companie: Vetro Design este o companie cu peste 50 de angajati, si o vechime de 20 ani, importatoare de materiale medicale si stomatologice, produse farmaceutice si cosmetice, materiale de curatenie si igiena. Vetro Design este unul din cei mai importanti furnizori de echipamente si materiale de unica folosinta, cu o capacitate de depozitare de peste 5.000mp, cu clienti in Romania si Europa.